Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

College antwoordt GBT over hoge energieprijzen voor  accommodaties

Voor wat betreft sport- en cultuurverenigingen zijn er tot dusverre geen signalen binnen gekomen.

TWENTERAND – GemeenteBelangen Twenterand constateert dat de hoge energieprijzen ook ook ons verenigingsleven hard treffen. Vooral die een eigen accommodatie (lees ook: clubhuis) hebben, zo wijzen signalen uit. Ook dat raakt indirect onze inwoners. Het college beantwoordt (samengevat) de vragen die GBT daarover stelde.

Wij zijn gedeeltelijk bekend met deze signalen daar waar het gesubsidieerde instellingen betreft in relatie tot accommodatiebeheer sport- en cultuur. Voor wat betreft sport- en cultuurverenigingen zijn er tot dusverre geen signalen binnen gekomen.

We zijn bereid om een inventarisatie te doen en hebben ook serieus overwogen dit in gang te zetten. Het is echter een zodanig complex speelveld dat we beseffen dat iedere vorm van inventarisatie nooit integraal en compleet kan worden aangeleverd. Daarom hebben we er momenteel voor gekozen om signaal gestuurd te werken. Mocht de raad het toch wenselijk achten dan zullen wij in vervolg op de raadsvergadering alsnog een inventarisatie uitzetten.

Parallel hieraan stellen we voor als gemeente de landelijke ontwikkelingen af te wachten op mogelijke aanvullende regelingen die hieruit voortvloeien. Afhankelijk van de uitkomst kunnen vervolgstappen worden bepaald.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gerhard Wendland
Alle Frauen Dieser Welt
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe