Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

De Vriezenhof opent centrumlocatie voor wijkverpleging

De openingshandeling werd verricht door de heer Aman.

VRIEZENVEEN – Er is de afgelopen weken drukt geklust aan het Westeinde 52a. Het zal veel mensen dan ook al zijn opgevallen dat zorgorganisatie De Vriezenhof haar intrek heeft genomen in het voormalige reisbureau in het centrum van Vriezenveen. Woensdag 26 oktober vond tijdens de weekmarkt de feestelijke opening plaats.

“We hopen met deze nieuwe centrumlocatie beter zichtbaar te zijn en een laagdrempelige kennismaking te bieden met ons totaalpakket aan dienstverlening. Veel mensen kennen De Vriezenhof als verpleeghuis, maar we bieden ook al jaren wijkverpleging, dagbesteding, huishoudelijke ondersteuning en welzijnsactiviteiten voor senioren. De Vriezenhof is hiermee zelfs de enige in Vriezenveen met zo’n breed zorgaanbod. We zien graag dat elke Vriezenvener dat ook weet en ons, indien nodig, weet te vinden.” aldus directeur Wout Oldhoff.”

De Vriezenhof nodigt iedereen uit om vooral eens binnen te stappen. Elke woensdag, tijdens de weekmarkt, is cliëntadviseur Marloes Kastermans aanwezig om actief met mee te denken over een passend zorgaanbod. Op andere dagen is er vaak wel iemand van de wijkverpleging aanwezig om vragen te beantwoorden. Een vers kopje koffie is in een handomdraai gezet.

Het is de bedoeling dat er straks ook informatiebijeenkomsten worden georganiseerd voor cliënten en andere geïnteresseerden over verschillende zorggerelateerde onderwerpen, ziekten, etc. De Vriezenhof wil hiermee nog meer invulling geven aan hun doel om een zorgzaam hart van en voor Vriezenveen te zijn.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Johnny Bach & Sylvia Rom...
Als Je Gaat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe