Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Veel belangstelling voor expositie Carintreggeland Doet

Dagvoorziening Carintreggeland Doet bestaat dit jaar 15 jaar.

VRIEZENVEEN – Dagvoorziening Carintreggeland Doet bestaat dit jaar 15 jaar. Om dit te vieren zijn foto’s gemaakt van bezoekers en medewerkers. Hiervan is een fotokalender en een foto-expositie gemaakt. De presentatie van de kalender vond afgelopen zaterdag onder grote belangstelling plaats bij de familie Jonker aan het Westeinde 158.

De foto’s zijn de afgelopen maanden gemaakt op diverse plekken in en rond Vriezenveen. Het bijzondere is dat de foto’s de activiteiten van de bezoekers weergeven, maar in ‘oude’ stijl. Kleding en locaties zijn hierop aangepast. Met als gevolg een prachtig resultaat.
Onder het genot van een drankje en hapje kwamen veel mensen het eindresultaat bewonderen.

Dagvoorziening Carintreggeland Doet biedt ondersteuning aan mensen om de dag te structureren of om thuis de regie beter te blijven voeren. Vanuit de locatie aan de Schout Doddestraat die gedeeld wordt met voetbalvereniging Deto wordt met passende activiteiten gewerkt aan het stimuleren van motoriek en brein.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
New Four
Truckchauffeur
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe