Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Keano Boes uit Vroomshoop Nederlands kampioen ovalracen

De wedstrijden worden verreden op de ovals van Ter Apel, Lelystad, Posterholt en Venray.

VROOMSHOOP – Afgelopen zondag is de laatste wedstrijd ovalracen verreden. Ovalracen is overgewaaid uit Amerika en wordt in Nederland verreden op de ovals van Ter Apel, Lelystad, Posterholt en Venray, dit in verschillende klassen. Keano Boes rijdt in de Juniorenklasse met een Toyota Starlet.

Het Nederlands kampioenschap wordt verreden over een aantal wedstrijden die per dag bestaan uit 3 manches en een finale. Keano had bij aanvang een voorsprong op nr. 2 van 9 punten, daar er per wedstrijddag 60 punten te verkrijgen zijn, was hij dus nog niet zeker van het kampioenschap.

De eerste manche werd hij eerste, de tweede manche 2e en in de finale werd hij eerste. Bij het vallen van de finishvlag was Keano Nederlands kampioen ovalracen, tevens is er een clubkampioenschap waarbij de slechtste wedstrijd van het jaar niet meetelt. Hierin was Keano ook de rijder met de meeste punten, waardoor ook deze kampioensbeker mee naar Vroomshoop ging.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Boh Foi Toch
Weerkommen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe