Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Harmonie Vroomshoop start met Music Kids programma

Op dinsdagmiddag 4 oktober start de Harmonie Vroomshoop met de Music Kids.

VROOMSHOOP – Op dinsdagmiddag 4 oktober as. start de Harmonie Vroomshoop met de Music Kids. De Music Kids is een aanvulling op het bestaande lesprogramma dat de Harmonie Vroomshoop al jaren hanteert. Bij de Music Kids leren kinderen tussen de 4 en 7 jaar op een speelse wijze met muziek omgaan. Deze opleiding is vooral bedoeld om kinderen kennis te laten maken met muziek. Zo zullen er o.a. heel veel verschillende instrumenten voorbij komen, maar er zullen ook spelletjes gedaan worden. Bij de Music Kids begint de muzikale ontdekkingstocht voor het kind en is het een perfecte opstap naar de AMV of de individuele instrumentale lessen. Belangrijk binnen de Music Kids is het ontdekken, het groepsgebeuren en het vriendjes maken. Dit alles met muziek als basis ingrediënt. De Music Kids lessen zullen gegeven op worden dinsdagmiddag van 15.15 uur tot 16.00 uur door Joost Visser in het MCC Harmonie.

Naast de Music Kids start de Harmonie Vroomshoop bij voldoende belangstelling voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar met de Twirl Kids. Dit is een nieuwe groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar die graag op muziek willen leren dansen en twirlen (majorette). De kids kunnen al hun energie en creativiteit kwijt binnen de Twirl Kids. Op een hele speelse manier leren kinderen dansjes en laten deze tijdens wedstrijden en uitvoeringen aan het publiek zien. Kinderen kunnen nu alvast komen kijken bij de training van de huidige jongste groep. Deze training is elke vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur in het MCC Harmonie. U bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Herman Lippinkhof
Onschuldig Gevangen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe