Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Sportfabriek vult 20 teilen voor Manna!

VRIEZENVEEN – De afgelopen weken stond de Sportfabriek in het teken van kerst. Tijdens de Christmas Party met honderden lampjes, kerstmannen, een mega kerstboom en nieuwe (kerst) workouts, konden de sportievelingen zich in het zweet werken op swingende kerstbeats. Het team van de Sportfabriek vond het belangrijk om tijdens deze feestelijke dagen ook stil te staan bij één van de kerstgedachtes: aandacht voor anderen! Al snel ontstond het idee om een inzamelingsactie te starten voor de voedselbank, Stichting Manna. Geen cadeautjes onder de grote kerstboom, maar een grote teil. Met als doel om 20 teilen te vullen met producten voor mensen die het nodig hebben!

De leden van de Sportfabriek deden massaal mee aan de actie en binnen een mum van tijd waren de teilen gevuld met maar liefst 889 producten! Afgelopen vrijdag overhandigde het team van de Sportfabriek de opbrengst aan Stichting Manna. De Sportfabriek bedankt iedereen voor hun bijdrage!
Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe