Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bramer schenkt aan Happy kids van Stichting Manna

VRIEZENVEEN – Woensdag 16 januari overhandigde algemeen directeur Dick Verhoeven van Aannemersbedrijf Bramer en Bramer Projectontwikkeling en wethouder Paters van de gemeente Twenterand, een geldbedrag aan de Stichting Manna voor het project Happy kids. Het bouwbedrijf heeft vestigingen in vier gemeenten en elk jaar doen zij in één van die gemeenten een donatie aan een lokaal goed doel. Dit jaar doet Bramer de donatie in de gemeente Twenterand aan het project Happy kids van Stichting Manna. Dit project zorgt ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien ook hun verjaardag kunnen vieren.

Een aantal jaren geleden zijn aannemersbedrijf Bramer B.V. en Bramer Projectontwikkeling gestopt met het geven van relatiegeschenken voor kerst. Dick Verhoeven daarover: “Dat geld besteden we nu aan een goed doel, waarbij we het College van burgemeester en wethouders de gelegenheid geven het doel te bepalen. Het is één van de manieren waarop wij invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.”
Waardering
Wethouder Paters waardeert het initiatief van Bramer zeer en geeft aan dat het College van burgemeester en wethouders bewust voor het project Happy kids heeft gekozen: “Daardoor weten we ook zeker dat deze mooie geste van Bramer direct naar de kinderen gaan die dat goed kunnen gebruiken. Dat vonden wij erg belangrijk.”
Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe