Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Old Stars Twenterand combineren vergaderen en voetballen

Hans Nieboer heette het nieuwe trainersduo Bernd Bove uit Wierden en assistent Herjan Eshuis uit Vriezenveen welkom.

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK – In de thuishaven van vv Voorwaarts in Westerhaar- Vriezenveensewijk hielden de wandelvoetballers van Old Stars Twenterand op vrijdagmorgen 2 september hun jaarvergadering.

Penningmeester Dick Netters presenteerde de cijfers van het afgelopen en komend seizoen. Bestuurslid Eduard van der Heiden ging in op de deelname van de Old Stars Twenterand aan externe toernooien. Daar wordt gespeeld in sportkleding van de vier Twenterandse vestigingen van de Jumbo. Binnenkort wordt door de Old Stars Twenterand deelgenomen aan een groot toernooi bij Vitesse’63 in Koekange.

Bestuurslid Joop Snippe ging in op de contacten met de gemeente Twenterand en de stichting Zorgsaam Twenterand. De Old Stars Twenterand, al sinds augustus 2015 als zodanig actief, vervullen een ambassadeursrol in het geheel van het bewegen voor senioren. Afgelopen seizoen hebben zich ook korfballers bij Amicitia in Vriezenveen en tennissers bij TV De Bosbaan in Vroomshoop bij deze vorm van Old Stars Sports aangesloten.

René Klunder ging namens de activiteitencommissie van de Old Stars Twenterand in op de plannen voor volgend seizoen. Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor de eigen leden. Daarnaast zijn er ook sociaal-maatschappelijke activiteiten voor senioren elders in Twenterand gepland.

Namens het bestuur heette Hans Nieboer het nieuwe trainersduo Bernd Bove uit Wierden en assistent Herjan Eshuis uit Vriezenveen welkom. Dat ging gepaard met een attentie. Direct na de sfeervolle en prettige jaarvergadering konden de Old Stars Twenterand weer als vanouds van hun geliefde spelletje op sportpark Het Twistveen genieten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe