Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Aanbesteding Gemeentecontact door gemeente Twenterand

TWENTERAND – De gemeente Twenterand heeft een aantal bedrijven, waaronder De Twenterander,  uitgenodigd om d.m.v. een meervoudig onderhandse aanbesteding, in te schrijven en mee te denken over een andere manier van communiceren met de inwoners van de gemeente. De Twenterander is een nieuw op te richten VOF met als vennoten De Roskam BV  van Han Pape en Chris Walraven, ex-raadslid en programmamaker van Politieke stem op Delta FM.

Het coalitieakkoord 2018-2022 zegt over deze communicatie het volgende:
‘Wij willen op een andere manier communiceren en meer zichtbaar zijn voor onze inwoners en bedrijven. Wij gaan de uitgifte van Gemeentecontact aanbesteden. Wij willen daarom de inwoners uitdagen om meer te participeren in het gemeentelijk domein dan nu het geval is. Dat geldt voor inwoners, ondernemers en iedereen die op andere manieren verbonden is met de Twenterandse samenleving. Iedereen kan en mag, maar moet ook durven meedoen en meedenken. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van de relatie met inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners, waarbij de gemeente ‘drempels’ verlaagt, participeert en initiatieven faciliteert.’
De Twenterander heeft deze handschoen opgepakt en komt met een nieuw en totaal communicatie- en mediaplan. Een plan dat veel meer inhoudt dan alleen het plaatsen van een advertentie in welk huis-en-huis blad dan ook en waarin ook de lokale omroep een rol gaat vervullen en bovendien moderne en andere  communicatiemiddelen worden aangeboden, zoals een app. De Twenterander spreekt over een mediamix of crossmedia. Politieke debatten met inwoners en organisaties, zoals aangegeven in de aangenomen motie van 13 november 2018, maken tevens onderdeel uit van de plannen. De Twenterander is sinds een aantal weken actief via een eigen site www. detwenterander.nl en hier leest u, naast het nieuws over de politiek en een aantal specifieke onderwerpen, ook alles over de plannen van de beide vennoten.
Walraven: “De gunning is op 28 februari 2019, dus dan is bekend of we als De Twenterander ook daadwerkelijk met de plannen aan de slag kunnen gaan. Duidelijk is dat De Twenterander inzet op een andere manier van communiceren en daarmee tegemoet komt aan het huidige coalitieakkoord. Wij zijn klaar om aan de slag te gaan, maar de keuze is niet aan ons.”
Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe