Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Goud voor de Vriezenveense Harmonie

In het radioprogramma OpMaat op dinsdagavond van 18:00 –  19:00 uur zal het hele optreden van het slagwerkensemble worden uitgezonden op DeltaFM.

KERKRADE/VRIEZENVEEN – Op zaterdag 9 juli nam het slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie deel aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. De jury beoordeelde de muzikale prestatie met 92.62 punten. Deze uitslag is goed voor goud met onderscheiding en de derde plaats op de wereldranglijst van percussie-ensembles in de eerste divisie.

Wereldkampioen werd de slagwerkgroep van st. Cecilia Milheeze en de tweede plaats werd ingenomen door slagwerkensemble Appingedam. De door Adams Muziekinstrumenten beschikbaar gestelde award voor de beste prestatie van een sectie of solist tijdens het gehele optreden ging ook naar het slagwerkensemble uit Vriezenveen.

Op zaterdag 16 juli zal het orkest van de Vriezenveense Harmonie ook deelnemen aan dit prestigieuze concours. In het radioprogramma OpMaat op dinsdagavond tussen 18:00 uur en 19:00 uur zal het hele optreden van het slagwerkensemble worden uitgezonden op DeltaFM.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Margareth & The Moonligh...
Excuse Me
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe