Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Nieuwe theaterproductie Steen voor Steen

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober, evenals vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober.

VROOMSHOOP – De stichting Levend Vroomshoop start een nieuwe theaterproductie:  ‘Steen voor Steen’.  Deze voorstelling is te beschouwen als de opvolger van de succesvolle theatervoorstelling ‘De Winterkraaien’, die liefst 18x werd uitgevoerd. Waar ‘De Winterkraaien’ vooral het zware leven van de veenarbeiders beschreef, gaat ‘Steen voor Steen’ meer in op de maatschappelijke ongelijkheid, vroeger en nu. Twee gebroken halve keien blijken na een paar generaties toch op elkaar te passen.

Behalve het Chr. Mannenkoor Vroomshoop  werkt ook mee vertelster Thea Kroese, violist Hrayr Ter-Sagsyan uit Vriezenveen, het vocaal ensemble Luxlaudé, spreker Bart-Jan Harmsen uit Den Ham, en bariton Albert Wessels. Alle teksten zijn geschreven door Marga Kool, en alle muziek door Gezinus Veldman, die ook de muzikale leiding heeft.

De  Stichting Levend Vroomshoop heeft vier avonden in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop gereserveerd, te weten vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober, evenals vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober. Kaarten zijn nu al te reserveren door een mail te sturen naar info@levendvroomshoop.nl of te bellen met secretaris Klaas Dragt, 0546-642191. De kaarten kosten € 18,50 incl. programmaboekje.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Martin Sterken
De Beroemde 4 Woorden
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe