Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Hammer Ondernemers op reis

Hammer Ondernemers Collectief ( H.O.C) heeft  voor het eerst in zijn bestaan  boven de 85 leden.

DEN HAM – Het jaarlijkse uitstapje van het Hammer Ondernemers Collectief ( H.O.C.) werd door de ruim 80 aanwezige leden goed ontvangen. De uitstekende weersomstandigheden waren een welkome aanvulling op de goede sfeer tijdens het uitstapje naar Zutphen en zorgde voor een in alle opzichten stralende dag.

Tegen twaalven vertrok de bus met deelnemers naar Deventer waar de groep aan boord ging van het schip Organza van rederij Celjo, voor een vaartocht richting Zutphen. Onderweg werd de goed voorziene lunch genuttigd aan boord van het schip. Varend over de meanderende rivier de IJssel via Gorssel richting Zutphen.

Aangekomen in Zutphen stonden de stadsgidsen reed gereed voor een rondwandeling door het bijzonder fraaie oude centrum van deze Hanzestad.
In het centrum werden nadien de diverse terrassen met een bezoekje vereerd. Tegen zessen stond de bus op de kade gereed om het gezelschap weer naar Den Ham te brengen. Daar werd in de tuin van de familie Winkel -EventCoffee- aan de Daarleseweg de barbecue verzorgd door slager Benny Ekkel.

Voorzitter Johan Oord verwelkomde daar nog de nieuwe leden Luuk Kuiper tenten verhuur, Janiek Bosch stroopwafels, rijschool Stokreef, Best Deal automotive, Het Uitzendburo , de Timmerhuis groep, Beter ruwvoer Wim Jaspers en bouwadvies Schutte. Daarmee komt het aantal leden van het H.O.C. voor het eerste in het bestaan van de groep boven de 85 leden

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Normaal
Geef 't Toe
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe