Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Volop geslaagde sponsoravond van Vroomshoopse Boys

De sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys kan terugzien op een volop geslaagde avond met de trouwe sponsoren.

VROOMSHOOP/LEMELE – Een grote groep sponsoren werd op uitnodiging van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys vanaf de Bosrand richting Lemele vervoerd naar Pitch & Putt in Lemele.  Daar werd een gezellige avond gehouden om de onderlinge banden te bevestigen en te verstevigen. De sponsoren kregen een warm welkom van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys. Dank werd gezegd voor de loyale en onvoorwaardelijke steun, ook tijdens de afgelopen coronaperiode.

De sponsoren stortten zich vervolgens vol overgave en met zichtbaar plezier op het golfen, waarbij akelig precieze slagen en afzwaaiers elkaar aflosten. Strijd was er volop bij dit toernooi en dat past wel bij het karakter van Vroomshoopse Boys. Uiteindelijk kon er maar één winnaar zijn. Het team, bestaande uit Jan Spijkers (SJ Reklame), Gert Koekkoek (Vleesgrossierderij Koekkoek), Arjan Poelarends (Wonen en project Poelarends) en Gerjan Nieboer (bestuurslid commerciële zaken van Vroomshoopse Boys) wonnen onder ovationeel applaus de grootste beker.

Belangrijkste elementen waren uiteraard het spelplezier en de onderlinge ontmoeting. Het aansluitende buffet viel bijzonder in de smaak, evenals de drankjes. De jonge Vroomshoopse band The Rockaholics gaf een aansprekend live optreden ten beste en dat verhoogde de toch al prima stemming alleen maar. Zelfs werd er in het feestgedruis nog een heuse en spontane polonaise gelopen. De sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys kan terugzien op een volop geslaagde avond met de trouwe sponsoren, die mede zorgen voor een stevig financieel fundament onder de voetbalvereniging.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Grote Onbekende
Little Darling
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe