Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vriezenveense scholieren gaan strijden op het DETO MiniWK

Het DETO MiniWK begint op vrijdagmiddag  24 juni om 14.30 uur en  zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.

VRIEZENVEEN – De afgelopen seizoenen ging het wegens corona helaas niet door, maar dit jaar vindt gelukkig weer het  DETO MINI WK plaats! Een super leuk voetbaltoernooi, speciaal voor de kinderen uit groep 1 en 2 van alle Vriezenveense basisscholen.

Er hebben zich inmiddels zo’n 20 teams aangemeld bij de organisatie dus het zal een drukte van belang worden op Sportpark “Het Midden”. Het DETO MiniWK begint op vrijdagmiddag  24 juni om 14.30 uur en het toernooi zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.      Uiteraard zijn alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s deze middag van harte welkom om de jonge voetballertjes aan te moedigen !

Mochten er scholierenteams zijn die graag een keer onder begeleiding van echte voetbaltrainers bij DETO willen meetrainen, dan kan dat uiteraard en wel op woensdag van 18.00-19.00 uur en op zaterdagochtend van 8.30 – 9.30 uur. Dit geldt uiteraard ook voor iedereen die graag kennis wil maken met de voetbalsport. Kom gerust een keer meetrainen bij DETO. Als je lid wordt, dan is de eerste maand gratis bij DETO !

Voor vragen over het toernooi kun je contact opnemen met de organisatie van het MiniWK, Johan Knol via telefoonnummer 06-14998122.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe