Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zwaar gehavend DOS’37 verliest ook van SDV Barneveld

Voor aanstaande zaterdag staat de degradatiekraker tegen DOS Kampen op het programma.

BARNEVELD – Met een zwaar gehavende selectie die gemankeerd was door zeer veel blessures en afwezigen reisde DOS vandaag af naar Barneveld. Er moest zelfs een beroep worden gedaan op een aantal oudgedienden, te weten Dennis Boshoeve en Lennard Mulderij om tot een wedstrijdwaardige selectie te komen.

Op een zonovergoten kunstgras veld bij SDV Barneveld wat tevens ook nog een beetje warmte weerkaatste wist DOS’37 ook vandaag geen positief resultaat te behalen. Al snel werd duidelijk wat SDV Barneveld van plan was, namelijk snel scoren, en dat lukte. In de 5de minuut stond de 1-0 al op het score bord. Een afstand schot van 18 á 20 meter verdween strak in de rechterhoek van de keeper. Deze stand werd in de 15 minuut uitgebreid naar 2-0. Een mooi balletje door de DOS verdediging werd opgepakt door de aanvoerder van SDV Barneveld en omzeilde de keeper, en schoot de bal met gemak achter de keeper.

In de 30ste minuut werd er weer een balletje tussen de verdedigers van DOS gegeven waar menig Dosser de hand opstak voor buitenspel maar deze werd niet gehonoreerd en de goed spelende nummer 7 van SDV Barneveld maakte het goed af, 3-0.

Dan kort voor rust vrije trap voor DOS aan de linkerzijde die op de keeper wordt gegeven. Deze denkt dat er genoeg tijd is om de bal over rechts uit te trappen maar een speler van SDV Barneveld is eerder bij de bal en deze verdwijnt dan ook achter de keeper, 4-0 ruststand en tevens eindstand.

Door dit resultaat en de winst van DOS Kampen in de derby tegen Go Ahead Kampen, is DOS gezakt naar de 13e plaats op de ranglijst. Voor aanstaande zaterdag staat de degradatiekraker tegen DOS Kampen op het programma. Het is van cruciaal belang om deze wedstrijd te winnen in de strijd tegen degradatie. Laten we hopen dat deze week een aantal geblesseerden weer kunnen aansluiten bij de selectie en wedstrijdfit geraken.

Opstelling: Schoonewille (59e Lennard Mulderij), Boshoeve, Boers, Te Morsche (80e Fraterman), Jansen, Menno Kamphuis (70e Steinvoort), Shakki, Herkink, Nijkamp, Tempert (70e debuut van Kjell Westerink), v/d Belt

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe