Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

DOS’37 gastheer schoolvoetbaltoernooi Gemeente Twenterand

De organisatie is dit jaar in handen van DOS’37 uit Vriezenveen.

TWENTERAND – Woensdag 11 mei 2022 is het dan eindelijk weer zover. Tien basisscholen uit De Pollen, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Vriezenveen binden dit jaar weer de strijd met elkaar aan, om uit te maken wie de gemeentelijke kampioenen Schoolvoetbal 2022 van Twenterand – regio 9 worden. Na twee seizoenen, waarin ‘corona’ roet in het eten gooide, mag het dus eindelijk weer! De organisatie is dit jaar in handen van DOS’37 uit Vriezenveen.

De diverse scholen kunnen op dit gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi deelnemen met meisjesteams of met jongens (gemengde) teams. Er zijn vier subtoernooien in de leeftijdscategorieën voor de groepen 5 + 6 en voor de groepen 7 + 8. Zij spelen zowel de voorrondewedstrijden als de finalewedstrijden op woensdag 11 mei, waarbij de aanvang van het toernooi om 14:00 uur zal zijn.

In totaal nemen er aan de vier toernooien maar liefst 46 teams deel en worden er 104 wedstrijden gespeeld op de dertien geprepareerde velden van DOS’37. De finalewedstrijden staan gepland om 17:15 uur en rond de klok van 18:45 uur zal bekend zijn welke scholen de gemeente Twenterand gaan vertegenwoordigen tijdens de Regiofinale.

Regiofinale, Districtsfinale en Landelijke Finale
De winnaars van het gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi 2022 spelen mee in de Regiofinale, welke op woensdag 18 mei 2022 eveneens zal worden gehouden in Vriezenveen. Zowel de jongens als de meisjes spelen dan op het sportpark Het Midden bij DOS’37.

Bij deze Regiofinale plaatsen de winnaars zich voor de Districtsfinale Schoolvoetbal 2022 op woensdag 1 juni 2022, welke bij Eerbeekse Boys gespeeld zal worden en de winnende teams van de Districtsfinale (zowel jongens als meisjes) mogen daarna de Landelijke finale spelen op vrijdag 17 juni 2022 bij de KNVB Campus te Zeist.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe