Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Laatste 90 kaarten Codename Zipper in de verkoop

Laatste 90 kaarten Codename Zipper in de verkoop bij CAV Winkel

DEN HAM – Alle kaarten van Codename Zipper zijn uitverkocht! De online verkoop is gesloten. Alleen voor de voorstelling van zaterdag 7 mei ’s middags zijn nog 90 kaarten beschikbaar. Deze kunnen uitsluitend, vanmiddag (vrijdag 29 april) vanaf 15.00 uur worden gekocht bij CAV Winkel aan de Dorpsstraat in Den Ham.  Daarmee zijn nu bijna 2500 bezoekers verzekerd van een plekje bij dit unieke theaterspektakel in Den Ham.

Gisteravond was de try-out. Vanavond de première. De eerste reacties zijn overweldigend. Mensen raken ontroerd door de combinatie van het spel, de muziek en de ambiance.

Maar er wordt ook veel gelachen om de droge humor van  de “boertjes van hej ’t al heurd”  (analoog aan het beeldje op de brink), die in de voorstelling tot leven komen. Net als de oorlogsverhalen over het onderduikmeisje Lieneke, het verraad van het Hammer verzet en de heldendaad van de Australische piloot Les Knight, die het dorp Den Ham redde van een ramp, maar zijn eigen leven daarvoor gaf.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Oswald Sattler
Cuore Di Montagna
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe