Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Feestelijke opening zwemseizoen Aquapark De Zandstuve op zaterdag 14 mei

De  opening vindt nu plaats op zaterdag 14 mei om 13.00 uur. Die dag kan er gratis worden gezwommen.

VROOMSHOOP – Vanwege benodigde werkzaamheden van de gemeente Twenterand is de opening van het nieuwe zwemseizoen in het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop aan de Hammerweg twee weken opgeschoven. De  opening vindt nu plaats op zaterdag 14 mei aanstaande om 13.00 uur.

Dat gaat  met het nodige feestgedruis gepaard. Het gloednieuwe waterspraypark wordt in gebruik genomen en die waterspeeltuin is na de komst van de familieglijbaan weer een aanwinst van formaat. De muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop zal de spetterende opening muzikaal omlijsten en het dweilorkest de Smoezenbloazers is ook van de partij.

In het Aquapark en op de wal zijn tal van leuke activiteiten gepland. Ook de inwendige mens komt niets tekort. De gemeente Twenterand speelt in op deze feestelijke dag en iedereen kan op zaterdag 14 mei gratis zwemmen en recreëren in en rondom het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
BZN
Pearlydumm
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe