Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Start ticketverkoop Zomerfeesten De Pollen

Het feest wordt gehouden op 25, 26 en 27 augustus.

DE POLLEN/WEST-GEESTEREN – Na 2 jaar kunnen ze zich in de De Pollen en West Geesteren weer opmaken voor een super gezellig Zomerfeest. De activiteitencommissie, onderdeel van het Plaatselijk Belang in De Pollen – West Geesteren pakt uit, de donderdagavond wordt onze extra avond. Het feest wordt gehouden op 25, 26 en 27 augustus.

Na een stampvol uitverkocht 2019 met de Snollebollekes (links, rechts) en in 2018 toen nog frontzanger van Baby Blue: Flemming, nu solo en bekend met nummers “Amsterdam” en “Zij wil mij”, lijkt het er op dat De Pollen / West Geesteren ook dit jaar weer een fantastisch programma met fantastische artiesten heeft neergezet.

Tribute to the Cats
Tribute to the Cats Band uit Volendam opent het Zomerfeest op donderdagavond 25 augustus. In 2002 heeft Tribute to the Cats Band (TTCB) zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten uit Volendam. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. En dus komen ook ‘Mandy my dear’, ‘Be my day’, en ‘Marian’ voorbij.

Hollandse avond
Vrijdagavond 26 augustus zal een “ouderwetse” Hollandse avond worden. Artiesten die geboekt zijn, zijn  volkszangers John West en Frank van Etten. John West zanger uit Den Haag bekend van “Jouw Blik, Lekker ding, Wit Zwart”. Frank van Etten, bekend van Huisje op Wielen en Leef als een Zigeuner. Léon Schipper, onze zingende fietsenmaker uit Vriezenveen en Henk Wijngaard maken deze Hollandse avond compleet samen met de Toronto Drive In Show

Afsluitende avond
Zaterdagavond 27 augustus komt een TOP all-round band naar De Pollen. The Originals spelen alles, maar dan ook echt alles op verzoek. Het belooft een 100% interactief muziekspektakel te worden. De jeugd kan uit het dak gaan met daarnaast nog optredens van The Beatcroocks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon, Boulevard Outdoor en het Gelredome vliegen ze overal “Uut de bochte”. Happy Høken is ongekend populair en Beatcroocks gaat op elk feest tot de laatste druppel. Immer Hansi maakt de avond compleet. Ieder Fest & Feest wordt met deze absolute Partymeister een tolle Bende! Immer Hansi zingt VOLGASS eine schöne Mix van zijn eigene Partyhits: Shotje, In de Schuur en Reünie (Après-ski) Hansi ist von allen Markten zu hause!

Kaarten zijn vanaf vrijdag 22 april 10.00 uur te koop op onze website www.zomerfeest-depollenwestgeesteren.nl en kosten per avond 15 euro per stuk.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Lisette
Speel Niet Met M'n Hart
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe