Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagde middag Repair Café Vroomshoop

Maak een afspraak bij Dick Kremer,  0546-643804 (Café Kremer) of Bert Janssen,  06-10215747.

VROOMSHOOP – fgelopen vrijdag was het Repair Café in d’Oale Skoele. Bewoners werden blij gemaakt met spullen die gerepareerd konden worden door een aantal handige vrijwilligers.
Je kunt best een nieuw klokje kopen, maar die je al hebt en je zo trouw al jaren op tijd wakker maakt wil je niet missen. En bovendien weet je precies hoe het ding werkt! Al die nieuwe technieken, dat valt ook niet altijd mee. Dus liever wat in de (vrijwillige) bijdrage-pot dan naar de kassa van een groot bedrijf!

Jan is bezig de geliefde vergrotingslamp te repareren, maar het lukt deze keer niet. Toch gaat de inwoner tevreden naar huis. Ze heeft duidelijkheid en ze besluit om het ondanks de mankementen toch te blijven gebruiken: weggooien is zonde en het is immers nog bruikbaar! Al is het dan met wat tape.

Normaal kunnen Jan en zijn collega’s (bijna) alles wel repareren, maar als het object te oud is om nog onderdelen voor de vinden? Dan kan zelfs Jan het niet fixen. Zijn motto: “Wat Jan niet maken kan, breng dat maar naar de vuilnisman”.

Je bent welkom op het Repair Café in d’Oale Skoele, Julianastraat 23 (naast ’t Punt) te Vroomshoop. Elke 2e vrijdag van de maand. Maak een afspraak bij Dick Kremer, telefoon: 0546-643804 (Café Kremer) of Bert Janssen, telefoon: 06-10215747.

Elke laatste vrijdag van de maand kun je terecht in Westerhaar waar de monteurs klaarstaan in Kulturhus de Klaampe. Hier is vrije inloop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Frank & Mirella
Op Dat Plein
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe