Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Succesvolle feestelijke dag voor Harmonie Vroomshoop

Johan van der Veen werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap en Johan Vos verdiende de huldiging voor zijn 50-jarig lidmaatschap.

VROOMSHOOP – Overweldigend, zo mogen we de opkomst, tijdens de Open Dag van het eigen clubgebouw  MCC ‘HARMONIE’ van de Harmonie Vroomshoop, wel noemen. De deuren waren nog maar net open toen de eerste geïnteresseerden, genodigden en familieleden al binnen kwamen door de feestelijk versierde ingang.

Alle ruimtes waren opengesteld, de instrumenten opslagruimte, de Popschool en in de geluidsdichte ruimte die normaal gesproken gebruikt wordt voor de diverse muzieklessen, stond voor de gelegenheid een groot springkussen opgesteld zodat de jongste bezoekers zich ook konden vermaken terwijl de volwassenen de mogelijkheid hadden om rond te kijken, een lekkere kop koffie te drinken of tijdens een heerlijk drankje even konden bijkletsen met oude bekenden, wellicht oud-collega muzikanten of andere bekenden.

Bij de oude fotoalbums werden flink wat herinneringen opgehaald. En uiteraard werd nog even teruggedacht over hoe de oude bibliotheek er destijds uitzag, “wat was waar ook alweer?” en “wat geweldig dat  het gebouw op deze manier weer wordt gebruikt na een ongelooflijk flinke opknapbeurt”. Niets anders dan lof!! En daar worden de bestuursleden, muzikanten, harde werkers en alle ander mensen die op wat voor manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen, erg blij van.

AMG groepsfitness, die op dinsdag-, en donderdagavond groepslessen verzorgen in het MCC ‘HARMONIE ‘gaf tijdens de Open Middag een erg motiverende demonstratie. Onder de enthousiaste leiding van Anne Mijnheer kon je zelfs nog even meedoen. Naast de wekelijkse repetities van het orkest en de malletband wordt het gebouw dus ook voor deze sportieve activiteit gebruikt.

Ook van de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de Popschool Twenterand werd dankbaar gebruik gemaakt. Erg interessant om te zien welke lessen je er kunt volgen, welke instrumenten er allemaal opgesteld staan en hoe dit deel van de oude bibliotheek een  nieuw leven heeft gekregen.

Gedurende de middag liepen de belangstellenden in en uit. Wat een interesse, wat een gezelligheid en wat een positieve reacties. Naar verwachting zijn er wel 400 mensen geweest die de metamorfose van de ‘oude bieb’ naar het Maatschappelijk Cultuur Centrum  ‘HARMONIE’ zijn komen bewonderen.  De Harmonie kijkt terug op een geslaagde middag.

Tijdens de muzikale avondinvulling van deze feestelijke dag, het voorjaarsconcert, werden de jubilarissen van de vereniging gehuldigd. Het betrof hier de jubilarissen van 2020 en 2021. Deze heeft de vereniging even moeten parkeren vanwege de Corona periode.
Johan van der Veen werd gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap en Johan Vos verdiende de huldiging voor zijn 50-jarig lidmaatschap. De jubilerende muzikanten kregen een prachtige speld van de muziekbond (KNMO) opgespeld door de beide echtgenotes. Ook werden er 3 jubilerende dames van de majorette/twirl afdeling van de Harmonie in het zonnetje gezet en verrast met een mooie bronzen speld. Sanne Timmerman, Lisa Timmerman en Pien Melenberg. Deze 3 dames vierden hun 10-jarig jubileum.

Na afloop van het concert werd de concertzaal omgebouwd tot feestzaal. De leden en aanhang van de muziekvereniging hadden wel een feestje verdiend na al dat harde werken van ruim een jaar.  DJ-Marcel, gezelligheid, drankjes en lekkere hapjes maakten het compleet. Dat de jeugd van de vereniging zich hier ook op zijn plek voelt, blijkt wel uit onderstaande foto.  Een dag met een gouden randje voor de Harmonie Vroomshoop.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Wipe Outs
Trek 'm D'r Uit Katrien
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe