Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Collecte-opbrengst bestemd voor Oekraïne

De gehele collecte-opbrengst, van de Kerkrentmeesters en van de Diaconie, was maar liefst € 1.618.25.

WESTERHAAR – Eind februari werden we opgeschrikt doordat Rusland Oekraïne binnenviel. Een oorlog waar niemand op zit te wachten. Miljoenen mensen moeten vluchten en ondergebracht worden in andere landen, zo ook hier in Westerhaar. Om de mensen die ondergedoken zitten in Oekraïne niet te vergeten, heeft de Hervormde Kerk in Westerhaar-Vriezenveensewijk op 20 maart 2022 een kerkcollecte gehouden.

De gehele collecte-opbrengst van deze dag , van de Kerkrentmeesters en van de Diaconie, was maar liefst € 1.618.25. Dit bedrag is op dinsdag 29 maart 2022 overhandigd door Dominee Karel Hazeleger aan drogisterij Berghuis. Raymond Berghuis heeft er voor gezorgd dat deze collecte besteed wordt voor medicijnen en andere middelen. Deze medische pakketten zijn via transport uit Oldenzaal naar de mensen in Oekraïne gegaan.

Wij zijn dankbaar dat wij dat als kerk en gemeenschap uit Westerhaar zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gekregen om zo de mensen in Oekraïne vanuit Westerhaar een warm hart toe te dragen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Starfighters
Niemand Anders
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe