Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

Foto: E. Stokvis – G. Drent

DEN HAM – Bij de Hammerdammer worden de volgende wedstrijden in de onderlinge competitie gespeeld. 


G.v.d.Voet
speelt tegen G.Mollink in een mooie partij waarin beiden de tijd nemen om elkaar tot het uiterste te testen, tot halverwege gaat het gelijk op, maar daarna neemt de druk op v.d.Voet toe, en moet hij geleidelijk meer toegeven aan Mollink, uiteindelijk op het einde van de partij moet v.d.Voet toch zijn meerdere erkennen in Mollink en verliest dan ook 0-2.

J.Bonthuis en J.v.d.Vegt maken er ook een mooie partij van, en in het begin lijkt ook dat beiden aan elkaar gewaagd zijn, maar in het middenspel lokt v.d.Vegt met een zet Bonthuis uit zijn tent, en deze hapt toe en denkt schijf te winnen, maar dat heeft  v.d.Vegt wel gezien en komt gelijk met antwoord door een combinatie die tot dam lijdt, daarna is het uitspelen voor v.d.Vegt en wint dan ook de partij 0-2.

G.Drent en E.Stokvis spelen ook een strakke partij waarin beiden geen duimbreed toegeven, en wat de een ook probeerde de andere doorziet het direct, en past er zijn schijven weer op aan, na een paar uur wisten beiden dat er niet meer in zat, en besluiten de partij dan ook met remise 1-1.

J.Kooman speelt tegen H.Koenderink, en in een gelijk opgaande strijd waarin beiden voorzichtig spelen komt de wedstrijd moeilijk op gang, halverwege de partij lijkt Koenderink toch in het voordeel te komen, maar Kooman verzet zich kranig en weet er dan uiteindelijk toch een remise uit te slepen 1-1. 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ammy Joldersma
Heimwee
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe