Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Thuus komm’n met Marga Kool verplaatst naar vrijdagavond 6 mei

Wegens ziekte is Thuus komm’n verplaatst van 25 maart naar 6 mei.

VROOMSHOOP – De theatervoorstelling “Thuus komm’n” met Marga Kool en pianist Gezinus Veldman kan aanstaande vrijdagavond 25 maart door ziekte niet doorgaan in het theater van het Punt. Deze zo goed als uitverkochte voorstelling in een huiskamersetting is onderdeel van een theaterdrieluik van de stichting Levend Vroomshoop met achtereenvolgens de oud-Vroomshopers Gerrit Kolthof, Marga Kool en Alberto Stegeman in de hoofdrollen.

In samenspraak met Het Punt is nu een nieuwe datum voor het optreden van Marga Kool en Gezinus Veldman gevonden: vrijdagavond 6 mei aanstaande. Er zijn voor die avond nog een beperkt aantal entreekaarten à € 12,50 beschikbaar. Daartoe kan contact worden opgenomen met Klaas Dragt, secretaris van de stichting Levend Vroomshoop telefoon 0546-642191 of reserveren via info@levendvroomshoop.nl of via de website van de bibliotheek: www.bibliotheektwenterand.nl

Ook zijn er nog entreekaarten beschikbaar voor het optreden van Alberto Stegeman samen met de Harmonie Vroomshoop, die onveranderd op i plaatsvindt in het theater van het Punt.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Country Members
Country Music Time
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe