Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Leergeld Twenterand heeft nieuwe voorzitter

Joop Dijkstra draagt voorzittershamer over aan Henk Kerkdijk.

TWENTERAND – Joop Dijkstra, een van de oprichters en enthousiast voorzitter van Stichting Leergeld Twenterand, is verhuisd naar Friesland. In het afgelopen jaar heeft Henk Kerkdijk uit Vroomshoop zich ingewerkt en sinds maart 2022 is hij officieel voorzitter. Joop Dijkstra zal verder aan de stichting verbonden blijven als adviseur / ondersteuner. Hij heeft nog steeds goede contacten in Twenterand.

Fysieke bijeenkomsten waren in de afgelopen coronaperiode niet altijd mogelijk. Leergeld Twenterand heeft veel gebruik gemaakt van digitaal overleg en videoconferencing. Ook vanuit Friesland was dat makkelijk. De stichting is echter verheugd dat fysiek vergaderen, lokaal in Twenterand, met een echte voorzitter nu weer mogelijk is.

Henk Kerkdijk heeft een groot netwerk, contacten in meerdere gemeenten en is er van overtuigd dat alle kinderen moeten kunnen meedoen met leeftijdgenoten teneinde later hun talenten ten volle te kunnen gebruiken. En dat is precies de doelstelling van Leergeld. Ook als de financiële situatie thuis  dat (tijdelijk) niet toelaat om mee te doen moeten we de ontwikkeling van kinderen niet blokkeren.

Leergeld Twenterand zorgt daarom dat kinderen op schoolreis kunnen, mee kunnen met een excursie, de kans krijgen om een sport te beoefenen of om muziekles te krijgen. Leergeld zorgt ook voor schoolspullen, voor busvervoer of een fiets, of voor digitale middelen ter ondersteuning van het leerproces. En Leergeld is gemakkelijk te benaderen. Een telefoontje naar 06-39743797 of een mailtje naar info@leergeldtwenterand is voldoende.

Wil je meer info over Leergeld Twenterand, kijk dan op www.leergeld.nl/twenterand. De vorige jaren heeft Leergeld Twenterand steeds ongeveer 100 kinderen kunnen helpen. Dit jaar hoopt Henk Kerkdijk dat aantal te laten groeien.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe