Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Finalistenteam ROC van Twente klaar voor Skills The Finals 2022

Uit  Twenterand waren vertegenwoordigd:   Lianne Schreur (doktersassistent),   en  Daniel Kijk in de Vegte (stukadoor), beiden uit Westerhaar.

TWENTE- ROC van Twente is enorm trots op het grote finalistenteam dat (ROC van) Twente gaat vertegenwoordigen tijdens Skills The Finals 2022. Maar liefst 29 studenten van ROC van Twente hebben zich gekwalificeerd voor de Nederlandse kampioenschappen voor het mbo. Op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april barst de strijd tussen mbo’ers uit het hele land los in de Jaarbeurs in Utrecht.

Onze finalisten komen van veel verschillende opleidingen en verschillende locaties in Twente. Om ze kennis met elkaar te laten maken, is een finalistendag georganiseerd. Alle finalisten (en runner-ups) waren woensdag 16 maart aanwezig voor teambuilding door het Sportbureau en coaching o.a. over je mindset door Ondernemerslab Twente. Daarna ging de groep gezellig samen aan tafel en ’s avonds waren ook de ouders/verzorgers en begeleidend docenten aanwezig en werd de laatste belangrijke informatie voor vertrek gedeeld.

Uit de gemeente Twenterand waren vertegenwoordigd:   Lianne Schreur (doktersassistent),   en  Daniel Kijk in de Vegte (stukadoor), beiden uit Westerhaar.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Teddy Boys
Sabrina
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe