Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Feestweek Vroomshoop maakt eerste artiesten bekend

Mart Hoogkamer, Jannes, Henk Wijngaard, Immer Hansi naar Feestweek Vroomshoop 2022

VROOMSHOOP – De eerste artiesten voor Feestweek Vroomshoop 2022 zijn bekend. Onder meer Mart Hoogkamer, Jannes, Henk Wijngaard en Immer Hansi komen naar Vroomshoop. De feestweek wordt dit jaar afgetrapt op zaterdag 3 september met een Hollandse Avond. Alle kaarten zijn voor deze avond al verkocht. De kaartverkoop voor de tweede en afsluitende zaterdagavond op 10 september zijn nu in de verkoop via www.feestweekvroomshoop.nl.

Feestweek Vroomshoop is dit jaar van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 september 2022. Tijdens de Hollandse Avond treden Jannes, Henk Wijngaard, Stef Ekkel en DJ Geert Hofsteede op. Een week later op de tweede zaterdagavond treden Mart Hoogkamer, Immer Hansi en The Rousers op.

“Tijdens de laatste feestweek in 2019 hebben we het programma voor het eerst uitgebreid met een extra weekend. Dat is toen ontzettend goed ontvangen met een uitverkochte Hollandse Avond en een Beer & Grill met live Formule 1 op de zondagmiddag. Dat gaan we dit jaar opnieuw doen, waarbij de Hollandse Avond dus nu al uitverkocht is”, zeggen Jan Brunink en Jan Veltink namens Feestweek Vroomshoop.

Nieuw dit jaar is dat er op de tweede zaterdagavond ook meerdere optredens zijn in de feesttent. “Voorheen was er op de zaterdagavond een optreden van een liveband. Dat houden we natuurlijk zo, met dit jaar The Rousers. Maar tussendoor komen Mart Hoogkamer en Immer Hansi ook optreden. We willen dit jaar maar al te graag groots uitpakken, nadat we de afgelopen twee jaar geen feestweek konden houden door corona. We zijn enorm trots op de huidige line-up met bekende artiesten die we naar Vroomshoop halen. Maar het is nog niet alles. Binnenkort maken we ook nog eens drie artiesten bekend die komen optreden op vrijdag 9 september.”

Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te kopen voor zaterdag 10 september. Een ticket kost 15 euro en is online te bestellen via www.feestweekvroomshoop.nl.

 

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe