Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Hulp aan 65+ bij invullen aangifte inkomstenbelasting 2021

Laat geen belastingvoordeel liggen. Ook al geeft de belastingdienst aan dat u misschien geen aangifte hoeft te doen, wij adviseren u toch uw aangifte na te laten kijken.

TWENTERAND – ZorgSaam Twenterand biedt hulp aan 65-plussers woonachtig in de gemeente Twenterand bij het invullen van de formulieren voor de Inkomstenbelasting 2021. Hiervoor worden geschoolde belastingconsulenten ingeschakeld, in de maanden maart en april.
Zij vullen belastingformulieren in voor degene die een AOW-uitkering hebben, eventueel aangevuld met een klein pensioen; een eenvoudige aangifte dus. Zij controleren eveneens of u in aanmerking komt voor toeslagen.

Laat geen belastingvoordeel liggen. Ook al geeft de belastingdienst aan dat u misschien geen aangifte hoeft te doen, wij adviseren u toch uw aangifte na te laten kijken. De belastingdienst kent uw aftrekposten namelijk niet. Krijgt u geen geld terug dan zijn aan die check geen kosten verbonden.
Kosten voor het invullen zijn € 22,50, contant te voldoen aan de belastingconsulent. Aan het invullen van een aangifte binnen een fiscale eenheid (echtpaar, geregistreerd partnerschap) zijn geen extra kosten verbonden.

Meer info of aanmelden Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het Zorginformatie•punt: (0546) 481 450. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Recht op huurtoeslag?
Heeft u op 1 januari 2022 in box 3 meer vermogen (bestaat vaak alleen uit spaargeld) dan € 31.747 per persoon, dan heeft u voor het hele jaar 2022 geen recht op huurtoeslag. Is dat het geval, dan is het verstandig de huurtoeslag per 1 januari 2022 stop te (laten) zetten om terugbetalen te voorkomen. Iedere andere medebewoner mag overigens ook niet meer dan genoemd bedrag aan vermogen bezitten.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe