Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Laatste loodjes voor waterspraypark van Aquapark De Zandstuve

Bijdragen kan op bankrekeningnummer NL 49 RABO 0317 9529 51 t.n.v.  stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop o.v.v. “Waterspraypark”.

VROOMSHOOP – We hebben de finish in zicht van het waterspraypark bij het Aquapark de Zandstuve Vroomshoop! Met deze prachtige voorziening voor de allerkleinsten mogen we spreken van een volwaardig Aquapark. De eerdere komst van de familieglijbaan was een hoogtepunt en daarvoor kwamen er al loungestoelen, zitbanken, schaduwdoeken, entreeborden, een Free Player, een koffieautomaat, een stormbaan en ga zo maar door. Ook namen we het winkeltje over van de zwem- en poloclub De Zandstuve.

Dit alles kon de afgelopen jaren gerealiseerd worden door de hartverwarmende steun van ondernemers en inwoners van Vroomshoop en directe omgeving en we zijn daar dankbaar voor. Ook de gemeente Twenterand liet zich niet onbetuigd.

We letten op de kleintjes en dat in dubbele betekenis. Dankzij eigen financiële acties, giften, de steun van de landelijke stichting Het Gehandicapte Kind en opnieuw de gemeente Twenterand komt nu het waterspraypark (in wezen een waterspeeltuin) heel dichtbij. We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Er is nog € 5.000,00 nodig om ons doel te verwezenlijken. Als Vroomshoop ook deze keer over de brug komt, wordt de opening van het zwemseizoen op zaterdag 30 april aanstaande opgeluisterd met de opening van het waterspraypark.

Hierbij presenteren we het ontwerp van het waterspraypark, dat er prachtig uitziet. Help ons met de eindsprint, het gaat nu om de laatste loodjes. Een bijdrage voor onze allerkleinsten kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL 49 RABO 0317 9529 51 ten name van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop onder vermelding van “Waterspraypark”.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe