Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Verkiezingscampagne PvdA GroenLinks Twenterand

PvdA GroenLinks trapt de campagne af met een bijeenkomst  over welke politieke partij in Twenterand het meest begrijpelijke programma heeft geschreven.

TWENTERAND –  PvdA GroenLinks trapt de campagne af met bijeenkomst in samenwerking met het Taalpunt over welke politieke partij in Twenterand het meest begrijpelijke programma heeft geschreven. Daarna zijn er elke week activiteiten voor de campagne.

Zo komen op 14 februari de Tweede Kamerleden: Lisa Westerveld van GroenLinks en Habtamu de Hoop van de PvdA naar Twenterand om met jongeren te praten over het onderwijs, het jongerenwerk en jeugdzorg.

Die zelfde week gaat PvdA GroenLinks ook de rode en groene duim uitdelen. Deze worden uitgedeeld aan een maatschappelijke en duurzame initiatieven.

In de weken daarna wordt aandacht besteed aan de toegankelijkheid in Twenterand en gaat het over armoede en duurzaamheid. Thema’s waar PvdA GroenLinks zich voor hard maakt en zich voor gaat in zetten in de komende 4 jaar. PvdA GroenLinks gaat voor een sociaal en duurzaam Twenterand.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe