Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Charlot Vellener ook volgend seizoen bij Team Eurosped

“Charlot is ondanks haar leeftijd een ervaren spelverdeelster en waardevol voor het team”, aldus coach Petra Groenland. “Erg blij dat ze er volgend seizoen weer bij is.”

VROOMSHOOP – Charlot Vellener zal ook het volgend seizoen de kleuren van Team Eurosped verdedigen. De Almelose spelverdeelster is met haar derde seizoen bezig in Vroomshoop.

“Ik ben blij dat we al zo vroeg tot een overeenstemming zijn gekomen voor verlenging van mijn contract” zegt een enthousiaste Vellener. “Ik heb het hier erg naar m’n zin en de ambities van Team Eurosped voor de komende jaren, sluiten goed aan bij mijn ambities.”

Ook de technische staf is blij dat Vellener het volgend seizoen weer deel uitmaakt van de selectie. “Charlot is ondanks haar leeftijd een ervaren spelverdeelster en waardevol voor het team”, aldus coach Petra Groenland. “Erg blij dat ze er volgend seizoen weer bij is

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe