Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

LIchtjestoer Westerhaar

De  organisatie probeert  de komende avonden ook wat te filmen. Die film  wordt later vertoond in Het Haarhuus, met wat lekkere hapjes voor de bewoners, zodat zij ook nog een beetje van deze geweldige sfeer mee krijgen.

WESTERHAAR- Helaas gaat de georganiseerde lichtjestour niet door op vrijdagavond. De organisatie dacht aan te haken bij de verlichte tractoren, die het dorp komen bezoeken. Helaas geeft de gemeente daar geen toestemming voor.

Wel mag iedereen natuurlijk zelf een rondje lopen, maar er mag geen eten of drinken worden uitgedeeld door een kerstman of elfjes. In plaats daarvan het volgende verzoek:

Zet de komende avonden bijvoorbeeld een vuurkorf aan voor het huis of een box met een zacht kerstmuziekje zodat het wandelen door het dorp toch een beetje extra speciaal gaat worden. Geniet van alle mooie lichtjes in ons dorp en geef je stem door op WesterhaarDigitaal.nl Wie heeft de mooiste tuin, huis of straat versierd?

Deel je eigen foto of film op FB en nodig iedereen uit om met eigen ogen te zien waarom juist jij, deze prijs verdient! Er zijn prachtige prijzen te winnen, dus laat je stem horen! De vakjury loopt deze dagen ook regelmatig rond.  De punten worden bij elkaar opgeteld en zo worden de winnaars bepaald. Veel plezier en hopelijk doen we het volgend jaar nog een keer over, maar dan met alle extra leuke dingen er omheen.

We proberen de komende avonden ook wat te filmen. Daar willen we één  film van maken, die we dan tonen in het Haarhuus met wat lekkere hapjes voor de bewoners, zodat zij ook nog een beetje van deze geweldige sfeer mee krijgen !!

Bedankt allemaal namens AZB Westerhaar voor jullie versiering , stem en medewerking!
Het dorp ziet er nu al fantastisch uit,

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dunja
Liever Alleen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe