Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een bloemetje?

Ken jij iemand die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Twenterand en wil jij deze vrijwilliger laten weten hoe waardevol hij of zij is? Haal dan een waardebon op bij het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand of bij één van de Zorginformatiepunten.

TWENTERAND – Net als voorgaande jaren willen de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand de vrijwilligers in Twenterand bedanken voor hun inzet en laten weten dat ze gewaardeerd worden. Deze waarderingsactie wordt altijd georganiseerd rondom de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag op 7 december.

In het verleden werden de vrijwilligersprijzen uitgereikt en werden vrijwilligers in het zonnetje gezet. Nu organiseren wij een bloemenactie en mag jij zelf een vrijwilliger in het zonnetje zetten. Ken jij iemand die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Twenterand en wil jij deze vrijwilliger laten weten hoe waardevol hij of zij is? Haal dan een waardebon op bij het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand of bij één van de Zorginformatiepunten.

Hoe werkt het?
Van 22 tot en met 26 november kun je een waardebon ophalen bij het Informatiepunt Vrijwilligerswerk of bij één van de Zorginformatiepunten, zolang de voorraad strekt. Kijk voor adressen en openingstijden op www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Met deze waardebon kun je van 6 tot en met 11 december een bloemetje ophalen bij één van de deelnemende bloemisten en daarmee een vrijwilliger verrassen.

De deelnemende bloemisten zijn: Weideman Bloem & Groen in Den Ham, De Lelie Bloemen in Vroomshoop, De Lelie Bloemen in Westerhaar of Dick Wichers Bloemen in Vriezenveen. Bij het afhalen van de waardebon kun je aangeven bij welke bloemist je de waardebon wilt inleveren.

Voor meer informatie over de waarderingsactie kun je contact opnemen met het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Telefonisch via 0546 481 456 of per e-mail via info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Music Boys
Blank Of Zwart
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe