Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vrolijke avond met Twente Plat

Theater Turf kijkt nu met plezier naar de volgende activiteit: de komst van Ozcan Akyol, beter bekend als Eus. Op zaterdag 13 november treedt Eus op in CCK2. Verdere info te zien via de website www.theaterturf.nl

VRIEZENVEEN – Het gezelschap van ‘Twente Plat’ trad zaterdagavond in het CCK2-gebouw aan de Kerkstraat in Vriezenveen op. Het was een vrolijke boel en de aaneenschakeling van grappen en grollen bracht het goed opgekomen publiek weer eens vrolijke momenten. Dat iedereen dit nu na een lastige tijd nodig heeft is duidelijk, op welke manier dan ook.

Het gezelschap onder leiding van Fred Rootveld daverde als een trein over het toneel met haar sketches en liedjes. Een pauze was niet ingepland, maar na die tijd was er goed mogelijkheid tot het nemen van een drankje om nog even na te lachen en te kletsen.

De Vriezenveense cultuurorganisatie Theater Turf heeft deze Twentse avond voor de tweede keer op de agenda moeten zetten. Vorig jaar was het Covid, waardoor dit optreden afgelast moest worden. Dit jaar kon het wél doorgaan en met de goede zorgen van beheerder van CCK2, Gert Brink en zijn crew, bijgestaan door Gerrit Veldhuis aan de licht- en geluidknoppen, werd het een gezellige avond met veel lachen.

Hoewel het wel gemakkelijker is voor het publiek om een ‘bettien plat’ te kunnen verstaan, was dit niet noodzakelijk. Ook de niet-dialectkennenden hebben zaterdag goed kunnen lachen. Theater Turf is tevreden met haar derde programma-onderdeel van haar culturele seizoen. Het bestuur is blij weer actief te kunnen zijn en kijkt nu met plezier naar de volgende activiteit: de komst van Ozcan Akyol, beter bekend als Eus. Op zaterdag 13 november treedt Eus op in CCK2. Verdere info te zien via de website www.theaterturf.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe