Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Stichting Leergeld Twenterand doet mee met Rabo Clubsupport

Stichting Leergeld Twenterand geeft kinderen  een financieel steuntje in de rug als er problemen zijn met de financiering van zwemlessen, muzieklessen, schoolreisjes, excursies, busvervoer, etc., of met het aanschaffen van een fiets of computer om de lessen op school te kunnen volgen.

TWENTERAND – Een op de 8 kinderen in Nederland heeft te maken met kinderarmoede. Stichting Leergeld Twenterand helpt kinderarmoede te bestrijden zodat alle kinderen kunnen meedoen.

Stichting Leergeld Twenterand geeft kinderen in Twenterand een financieel steuntje in de rug als er problemen zijn met de financiering van zwemlessen, muzieklessen, schoolreisjes, excursies, busvervoer, etc., of met het aanschaffen van een fiets of computer om de lessen op school te kunnen volgen. De slogan van Stichting Leergeld luidt “Alle kinderen mogen meedoen”.

Wilt u ook mee helpen om dit te bewerkstelligen? Stem dan op Stichting Leergeld Twenterand tijdens de actie ClubSupport van de Rabobank. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober. Wilt u of uw bedrijf ons op een andere manier steunen, kijk dan op onze website www.leergeld.nl voor de mogelijkheden. Met uw hulp kunnen we ervoor zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe