Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Nieuwe voorzitter Hammer Ondernemers Collectief

Jerry Blekkenhorst draagt de voorzittershamer over aan Johan Oordt.

DEN HAM  –  Het Hammer Ondernemers Collectief (HOC) is een stichting die financiële ondersteuning geeft aan de Voetbalvereniging Den Ham en andere sportverenigingen en culturele instellingen.

Het HOC is gestart in 1996. Het 25-jarig jubileum werd gevierd met een gezellige avond waar veel van de leden aanwezig waren. Oud-voorzitter Jerry Blekkenhorst werd hartelijk bedankt voor zijn inzet. Op deze avond werd Johan Oordt gepresenteerd als de nieuwe voorzitter.

Het is mooi te constateren dat veel van de Hammer ondernemers hun betrokkenheid tonen aan de V.V. Den Ham en andere sportverenigingen en culturele instellingen. Het HOC heeft aandacht voor hoogtepunten van andere sportverenigingen en culturele verenigingen binnen het dorp Den Ham.

De nieuwe voorzitter wil graag de huidige structuur voortzetten. Maar ook de onderlinge band van ondernemers in Den Ham versterken en zo nodig uitbreiden. Daarom zijn nieuwe leden natuurlijk van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij het secretariaat HOCbestuur@vvdenham.nl

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Corry Konings
Jij Hebt Me Bedrogen
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe