4°C
Bewolkt

  Ongeslagen reeks vanTeam Eurosped duurt voort

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Zoals verwacht had Team Eurosped geen enkele moeite met de dames van Weghorst Makelaardij WVC Volley DS 1 hetgeen resulteerde in een 3-0 overwinning. Volgende tegenstander is Laudame Financials VCN DS 1 uit de topdivisie en deze wedstrijd wordt gespeeld op 21 december om 20.00 uur in Capelle aan den IJssel.
  En afgelopen zaterdag heeft Team Eurosped oppermachtig met 3-1 de uitwedstrijd tegen VC Sneek gewonnen. Alleen de derde set ging naar de Friezinnen. Omdat ook Sliedrecht Sport heeft gewonnen blijft het verschil 3 punten, in het voordeel van Team Eurosped. A

  Sinds de verhuizing van Almelo is de betrokkenheid van sponsoren toegenomen en daar zijn we erg blij mee. Drie jaar geleden zijn we gestart met Businessclub Matchpoint die op dit moment maar liefst 50 deelnemers telt.
  Vanaf december krijgt deze rubriek in de nieuwsbrief een vaste plek zodat wij ook de sponsoren en BC Matchpoint leden continu een breder publiek blijven bieden. Iedereen (meer...)

  Team Eurosped in 1/8 Finale Nationale Beker

  Volleybal

  WIERDEN - Voor de 1/8 finale van de Nationale Beker hoeven de dames niet ver te reizen: ze gaan namelijk op bezoek bij onze buren in Wierden! Tegenstander in dit duel is Weghorst Makelaardij WVC Volley DS1. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 23 november om 20.00 uur in Sporthal 'n Dikken in Wierden. Dit team, onder leiding van Frank van den Noort, komt uit in de Eerste Divisie A en bezet momenteel een plaats in de middenmoot. Omdat een loting tegen de koploper van de Eredivisie best bijzonder is voor Weghorst Makelaardij WVC Volley hebben ze het plan opgevat om er een leuke avond van te maken.

  Het programma zal er als volgt uitzien:

  19.00 uur - voorbeschouwing met bestuursleden van Team Eurosped en Weghorst Makelaardij WVC Volley
  20.00 uur - aanvang wedstrijd
  na afloop - nabeschouwing met trainer en aanvoerder van beide teams

  Omdat elke wedstrijd in de aanloop naar de finale gewonnen moet worden kunnen de dames ook a.s. zaterdag niet (meer...)

  Team Eurosped alleen aan kop

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag moest Team Eurosped aantreden voor de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport. Beide teams hadden hetzelfde puntenaantal dus in deze wedstrijd kon onderling worden uitgemaakt wie de ranglijst zou gaan aanvoeren. Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken. Bij een achterstand van 15-7 zette Team Eurosped een inhaalrace in maar dat bleek net niet genoeg en de eerste set ging met 25-22 naar Sliedrecht. De toon was hiermee wel gezet en door middel van goed spel, goede servedruk en blokkering van onze dames bleef Sliedrecht Sport achter de feiten aanlopen. De volgende drie sets op rij (de laatste set kwam Sliedrecht Sport zelfs niet verder dan 13 punten) waren een prooi voor Team Eurosped en zij konden met een dik verdiende 3-1 overwinning huiswaarts. Voor de stand betekent dit dat Team Eurosped aan de leiding gaat met een voorsprong van 3 punten op Sliedrecht Sport.

  Om de dames ook in uitwedstrijden met z'n allen aan te kunnen aanmoedigen heeft de supportersclub van Team Eurosped een busreis naar Sneek georganiseerd voor de wedstrijd tegen VC Sneek op zaterdag 30 november 2019. Voor slechts € 15,- koop je al je retourticket naar Sneek. Reserveer je ticket vóór 16 november 2019 en VOL=VOL.

  Programma:
  17:15 uur - (meer...)

  Een mega Team Eurosped Kidsday

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Dinsdag 22 oktober is er op initiatief van onze supportersclub een Team Eurosped Kidsday georganiseerd. Maar liefst 55 kinderen vanuit heinde en verre hebben een leuke volleybalmiddag beleefd. Onder de bezielende leiding van onze meiden en trainers werd er een training van anderhalf uur verzorgd.

  Na afloop was er een ware meet en greet. De kinderen ontvingen een deelname-certificaat waarop ze de handtekeningen van onze speelsters konden laten zetten. Ook was er een goody bag met daarin een vrijkaart voor de wedstrijd van 10 november. Het was een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›