4°C
Bewolkt

Vroomshoopse Boys lijkt klaar voor de herstart van de competitie

Voetbal

HOOGEVEEN - In Hoogeveen werd op dinsdagavond 21 januari door Vroomshoopse Boys geoefend tegen tweedeklasser De Weide. De formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens was duidelijk de bovenliggende partij. Voor de rust doelpuntte Jos Hutten namens de gasten en na de rust verdubbelde Jordy Harms de score: 0-2. Dat was tevens de eindstand.

Geflatteerde nederlaag voor DETO tegen Staphorst

Voetbal

VRIEZENVEEN - DETO heeft zaterdagmiddag bij de hervatting van de competitie een geflatteerde nederlaag geleden tegen kampioenskandidaat Staphorst. Op Sportpark “Het Midden” was Staphorst in de eerste helft de bovenliggende partij die terecht op voorsprong kwam. In het tweede bedrijf vocht DETO zich terug in het duel, gaf echter slordig een penalty en een doelpunt weg en verzuimde enkele keren bij 2-3 om de gelijkmaker op het bord te zetten. Toen de ploeg alles of niets speelde kon Staphorst uiteindelijk nog uitlopen naar een geflatteerde 2-5 eindstand.

Vroomshoopse Boys toont vorm en ritme

Voetbal

WESTERBORK - Ook de tweede oefenwedstrijd tijdens de winterstop wist Vroomshoopse Boys in winst om te zetten. De formatie van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens won in Westerbork met 2-1 van zondag eersteklasser VKW, na eerder derdeklasser vv Hellendoorn uit met 4-2 te hebben verslagen.

DOS’37: eindelijk weer winst

Voetbal

VRIEZENVEEN - Een week voor de hervatting van de competitie in de eerste klasse D kwam DOS’37 eindelijk weer eens tot winst. Het oefenduel tegen Stevo uit Geesteren werd met 1-0 gewonnen door de treffer van Ronald te Morsche. De Vriezenveners gingen een week eerder nog onderuit tegen Rohda Raalte. Met 4-1 werd er verloren in Raalte van het team, dat op zondag uitkomt in de hoofdklasse A. De tegentreffer kwam op naam van Hidde Boers.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›