4°C
Bewolkt

Eurol Hellendoorn Rally terug naar Hellendoorn

Rally

HELLENDOORN - De 38e Eurol Hellendoorn Rally zal dit jaar weer starten in de manege in Hellendoorn. In 2013 verhuisde het podium al eens terug naar zijn ‘roots’ in de Dorpstraat in Hellendoorn en de afgelopen twee jaar was alles geconcentreerd op het industrieterrein in Nijverdal. De komende editie is het centrum van de rally dus weer terug in manege ’t Oale Spoor.

Naast het start- en finishpodium zijn ook het parc fermé en de hergroepering in de nieuw gebouwde manege ‘t Oale Spoor in Hellendoorn. Een prachtige en vooral ruime locatie, waar alles overdekt kan plaatsvinden.
De manege is goed bereikbaar voor het publiek en weer vrij toegankelijk. Vorig jaar stond het podium nog op het servicepark en daarvoor gold betaalde toegang. De kritiek daarop (meer...)

‘Rallyradio Delta FM-105.3 FM’ mediapartner Eurol Hellendoorn Rally

Rally

In het weekend van vrijdag 14 en zaterdag 15 september wordt voor de 37ste keer de Eurol Hellendoorn Rally verreden. Delta FM zal uiteraard deze rally live uitzenden op de radio en is hiervoor voor het eerst de official mediapartner van de organisatie.

De rally wordt al sinds 1993 rechtstreeks en integraal door Delta FM op de radio gebracht met de radiocyclus ‘Rallyradio 105.3 FM”. De lokale omroep was hiermee de eerste in Nederland. Ook dit keer zal vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met zaterdag ± 20.00 uur volop rallynieuws gebracht worden en de muziek is op het rally-evenement afgestemd. Dat maakt de radio-uitzendingen zo populair.
 (meer...)

Rallyteam Brouwer-Hesselink start rallyseizoen 2018 in de polder

Rally

EMMELOORD - Op zaterdag 17 maart zullen Bert Brouwer (Nieuwleusen) en Marcel Hesselink (Vriezenveen) starten in de Zuiderzee Shortrally rondom Emmeloord. Voor het duo is dit de eerste wedstrijd van seizoen 2018. Tijdens de winterstop is de Opel Manta weer helemaal nagekeken, en werden de plannen voor 2018 gemaakt.

Na de mooie resultaten in 2017 (vrijwel constant bij de eerste 8) heeft het team er voor gekozen dit jaar in het Nederlands Shortrallykampioenschap te strijden.
Dankzij de trouwe sponsoren is het op dit moment mogelijk om vier van de zeven wedstrijden rijden. Het budget voor de overige wedstrijden hopen ze de komende tijd ook rond te krijgen.

De wedstrijd rond Emmeloord heeft (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›