4°C
Bewolkt

  Fabian Roosenbrand wint Bullseye darttoernooi

  Darten

  VROOMSHOOP - Op vrijdagavond 6 september was het weer zover, het iets ander darttoernooi dan een ieder gewend is het Kremer Bullseyedarttoernooi in cafe Kremer te Vroomshoop, alweer de 6e editie. Helaas moesten er zich twee afmelden maar we konden toch mooi beginnen met 33 personen die door Dinand verdeeld werden in 7 poules, 4 van 5 waarin best of 3 sets gespeeld werd t/m 20 punten en 2 poules van 4 , in de ene poule werd gespeeld 3 sets uitspelen t/m 20 pt en de andere poule waar Michael, Ruud, Fabian en Antoine zaten die mochten een best of 5 spelen.

  Kremerdartrankingen 2019-2020

  Darten

  VROOMSHOOP - Vanaf woensdag 4 september zullen er weer in café Kremer 13 rankingavonden gehouden worden tijdens de Kremerdartranking. Iedereen kan hieraan meedoen door zich op te geven via 06-22221087 of vooraf in het café t/m 19.15 uur. De rankingavonden die alle op de woensdag gespeeld worden beginnen dan in poules om 19.30 uur. Kosten zijn € 2 p.p en al het inleggeld over de rankingavonden gaan naar de finaleavond op vrijdag 17 april.

  Kremer-dartrankingen 2019-2020

  Darten

  VROOMSHOOP - Vanaf woensdag 4 september zullen er in café Kremer weer 13 rankingavonden gehouden worden tijdens de Kremerdartranking. Iedereen kan hieraan meedoen door zich op te geven via 06-22221087 of vooraf in het café t/m 19.15. De rankingavonden die allen op de woensdag gespeeld worden beginnen dan in poules om 19.30. Kosten zijn € 2,- p.p en al het inleggeld over de rankingavonden gaan naar de finaleavond op vrijdag 17 april.

  Een 180er op een rankingavond wordt beloond met een eenmalige consumptie. Hier zullen dan de geplaatste spelers die 7 of meer rankingavonden meegedaan hebben genieten van een heerlijk buffet die aangeboden wordt door café Kremer en zullen de geldprijzen+bekers uitgereikt worden. Dus wil je meedoen geef je dan op voor deze data rankingavonden: 4 en 18 september / 9 en 23 oktober / 6 en 20 november / 11 december / 8 en 22 januari / 5 en 19 februari / 11 en 25 maart.

  Dennie Olde Kalter wint 4e editie van de Krembassy

  Darten

  VROOMSHOOP - Op zondag 14 juli werd de laatste dag van de Krembassy gehouden in café Kremer. Er waren dan 9 dagen darts geweest van zaterdag 6 juli tot nu. Het werd een groot succes deze 4e editie met dank aan de vele sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om het prijzengeld rond te krijgen voor alle 40 spelers die meededen, de vele vrijwilligers(schrijvers, mensen achter de laptop) en dat waren Jeroen , Henk, Marcel, Martijn, Jeffrey, Bennie, Marcel, Very, Kevin, Gerwin, Willem, Donny, Han, Bart, Bart, Mark, Marco, Klaas, Wim, Christiaan, Bert, Reinold, Benjamin, Kevin, Joren, Wouter, Jacob, Sarinna.
  Ook bedank ik natuurlijk namens de hele groep Dick en Marijke van het café, die stonden er iedere dag voor de darters en de toeschouwers. En het toernooi was geliefd en werd dit jaar veel bekeken via de livestream op Facebook van café Kremer, dit werd mogelijk gemaakt door onze IT man Kevin den Besten. Ook hij was er iedere dag om alles goed te laten verlopen

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›