4°C
Bewolkt

Christian Kist wint 3e editie van het Grolsch Open 2019

Darten

DAARLE - Op zaterdag 28 december werd voor de 3e maal het Grolsch Open darttoernooi gehouden op de evenementenweide te Daarle. Na twee zeer geslaagde eerdere edities met 127 en 135 deelnemers werd deze editie bezocht door 145 deelnemers (ook de winnaar van editie 1 was aanwezig:Wesley Harms) ondanks twee grote toernooien met veel prijzengeld, in Urk en in Drachten.
De organisatie met de heer J. Poorterman aan het roer en dartvereniging 'n Tip hadden weer alles in het werk gesteld voor weer een mooi en gezellig toernooi en dankzij de hoofdsponsor Poorterman Transport en de vele baansponsoren kon de hoofdprijs gezet worden op € 750. Verder hadden de nummers 1 t/m 8 W.R/V.R een geldprijs. Voor de wedstrijdleiding waren Dinand en André weer aanwezig en dit jaar werden de finales op het podium gemastercalled door Sander Boers die dit voortreffelijk deed. Tussendoor hielp hij ook nog met de wedstrijdschema's knock-out.

Uitslagen Kremer dartteams

Darten

VROOMSHOOP - Op maandag 23 september was er weer een speelronde in de DVO competitie. Hier de uitslagen van de desbetreffende teams:

Fabian Roosenbrand wint Bullseye darttoernooi

Darten

VROOMSHOOP - Op vrijdagavond 6 september was het weer zover, het iets ander darttoernooi dan een ieder gewend is het Kremer Bullseyedarttoernooi in cafe Kremer te Vroomshoop, alweer de 6e editie. Helaas moesten er zich twee afmelden maar we konden toch mooi beginnen met 33 personen die door Dinand verdeeld werden in 7 poules, 4 van 5 waarin best of 3 sets gespeeld werd t/m 20 punten en 2 poules van 4 , in de ene poule werd gespeeld 3 sets uitspelen t/m 20 pt en de andere poule waar Michael, Ruud, Fabian en Antoine zaten die mochten een best of 5 spelen.

Kremerdartrankingen 2019-2020

Darten

VROOMSHOOP - Vanaf woensdag 4 september zullen er weer in café Kremer 13 rankingavonden gehouden worden tijdens de Kremerdartranking. Iedereen kan hieraan meedoen door zich op te geven via 06-22221087 of vooraf in het café t/m 19.15 uur. De rankingavonden die alle op de woensdag gespeeld worden beginnen dan in poules om 19.30 uur. Kosten zijn € 2 p.p en al het inleggeld over de rankingavonden gaan naar de finaleavond op vrijdag 17 april.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›