4°C
Bewolkt

Jongens van peatminers U14-1 kampioen

Basketbal

VRIEZENVEEN - Voorafgaand aan de wedstrijd van Peatminers X14-1 tegen Risne Stars M14 zat er wel wat spanning op, aangezien de jongens bij winst kampioen waren. Na de thriller vorige week tegen Twente Buzzards begonnen de jongens echter relaxed en met groene haren aan deze wedstrijd, waarvan ze van tevoren wisten dat de jongens uit Rijssen geen partij voor hen waren. Ondanks dat de verdediging op enkele momenten iets strakker en beter gepositioneerd had mogen zijn, lieten ze wederom zien dat ze een team zijn! Zeer mooie en snelle aanvallen werden opgezet en het maakte niet uit wie er scoorde; de jongens gunnen elkaar elk punt.

Tevens was dit de laatste wedstrijd dat de Vriezenveners in deze samenstelling spelen, aangezien twee jongens volgend jaar doorgaan naar U16 en er van de U12 juist enkele jongens bijkomen.

Deze avond echter mocht dat de pret niet drukken, want ook nu wonnen ze de wedstrijd wederom overtuigend met 81-21 en konden ze daarna een mooi en verdiend feestje vieren in de kantine!

BV Peatminers Jongens X14 winnen spannende pot tegen Twente Buzzards!

Basketbal

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend zorgde BV Peatminers er weer voor dat de velden weer groen gekleurd waren.
Even een rondje langs de velden.

Peatminers X14 1 – Twente Buzzards X 14 1 -> 34-30
6 april 2019, dé wedstrijd voor het kampioenschap seizoen 2018-2019. Door het spelen van anderhalve competitie (je speelt dan 3 wedstrijden tegen elk team), hadden we al 2 keer tegen Twente Buzzards gespeeld, 1 keer verloren en 1 keer gewonnen. De laatste wedstrijd speelden we thuis en hierdoor hadden we een klein voordeel. Zowel aan de (meer...)

Peatminers boeken mooie resultaten na een succesvolle potgrondactie!

Basketbal

VRIEZENVEEN - De potgrondactie van de Peatminers stond dit weekend weer voor de deur en het was een succes! Door heel Vriezenveen waren een hoop clubleden actief om potgrond te verkopen. Ook was er in de Stamper weer een mooi basketbalweekend en hieronder de resultaten.
Peatminers VU18 – BV Apollo VU18 (60-55)

“Zaterdag 30 maart, 18:00 uur, laatste (thuis)wedstrijd tegen Apollo”, is wat al lang van tevoren op de agenda stond. En na er lang naartoe te hebben gewerkt was het gisteren dan zover, de strijd om de vijfde plek van Nederland. De meesten van het team hadden er voor de wedstrijd al een drukke dag op zitten door de jaarlijkse potgrondactie van de vereniging. Na die geslaagde ochtend/middag (meer...)

Peatminers G (ouden) team in het nieuw!

Basketbal

VRIEZENVEEN - Afgelopen woensdag werd het G(ouden)-team en trainers van Basketballvereniging Peatminers uit Vriezenveen voorzien van hart-groene ‘hoodies’. Super trots en enthousiast reageerden de jeugdige spelers en begeleiders op hun nieuwe outfit, waarop de voornamen aan de voorzijde zijn afgedrukt. Als je het leuk vindt om eens te komen kijken en/of met ons mee te doen in een op jou ‘aangepast’ team, dan ben je van harte welkom in sporthal De Stamper. We trainen elke woensdagavond tussen 17.00 uur en 18.00 uur.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›