4°C
Bewolkt

  Teleurstellend DETO blijft hopen ondanks nederlaag bij Flevo Boys

  Atletiek

  EMMELOORD - DETO moest zaterdagmiddag aantreden in de polder tegen Flevo Boys in Emmeloord. Het belang van deze wedstrijd zat vooral bij DETO, dat moest winnen om minimaal een plek te stijgen op de ranglijst om niet rechtstreeks te degraderen. Daarnaast zou bij een eventuele nederlaag en winst van de concurrentie het degradatiedoek ook zomaar kunnen vallen deze middag. Flevo Boys was na vorige week vrij van zorgen en maakt zich op voor de bekerfinale van district Noord tegen VEV’67 en kon deze middag frank en vrij voetballen.

  Beide ploegen begonnen rustig aan het duel. DETO probeerde gecontroleerd aan te vallen zonder de verdediging uit het oog te verliezen. In de eerste tien minuten resulteerde dit in een aantal kleine kansen. Zo was het eerst Kai Wesselink die zijn harde inzet gekeerd zag worden door Rodney Rosink en een minuut later schoot Kevin Aman in het zijnet. Na het eerste kwartier kwam de thuisploeg wat meer (meer...)

  Julian Arindell wint onderlinge bekercompetitie

  Atletiek

  DEN HAM - In de onderlinge competitie wordt de finale van de beker gespeeld tussen J.Arrindell en G.Drent, in een hele mooie en spannende partij waarin beiden aan elkaar gewaagd zijn. In het begin gaat het dan ook gelijk op en geeft geen van beiden ook maar een krimp, maar in het middenspel neemt Arrindell het heft in handen en komt op een schijf voorsprong. Wat Drent ook probeert hij blijft achter de schijf achterstand aan lopen en moet zien hoe Arindell het heel professioneel uitspeelt en dus ook de verdiende opvolger word van G.Mollink en de beker competitie wint.

  Steven Pig’s Wandel, Trim en Survival parcours in Vriezenveen

  Atletiek

  VRIEZENVEEN - Afgelopen twee weken is er al hard gewerkt aan het eerste deel van Steven Pig’s wandel, trim en survival parcours die rondom Sportpark Het Midden in Vriezenveen gerealiseerd wordt. Jaren geleden was er al eens een trimbaan rondom de vijver bij Sportpark Het Midden en nu is het idee ontstaan om deze weer in ere te herstellen. Ditmaal met hindernissen, oefening-bordjes en een goede route-aanduiding. Verder zullen er bankjes, beplanting en prullenbakken rondom dit parcours komen.

  Uitslagen Bridgekring Vroomshoop

  Atletiek

  VROOMSHOOP - Bridgekring Vroomshoop speelde op dinsdag 2 april de derde zitting in de vijfde ronde. De uitslag was als volgt:
  A poule 1. Jan Fokke & Jaap Jurriens, 69,58%; 2. Gerrie Prinsen & Nico Rekers, 60,00%; 3. Thilly Elzer & Paula v. Ronkel, 54,17%.
  B poule 1. Thea & Johan Kroese, 65,05%; 2. Wim Lievers & Peter Heukels, 64,84%; 3. Gerrit Boom & Marten Dijkstra, 60,71%

  .

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›