4°C
Bewolkt

  Bekerfinales op “De Rohorst” te Den Ham

  Voetbal

  DEN HAM - Sportpark “De Rohorst”is door de K.N.V.B. geselecteerd als één van de lokaties voor het spelen van de bekerfinales in district Noord/Oostop zaterdag 1 juni a.s. Vanaf 9.30 uur worden er de gehele dag wedstrijden gespeeld op de velden van de V.V. Den Ham. In totaal 18 wedstrijden waarbij dus 36 teams acte de présence geven in Den Ham. De Hammer club is al geruime tijd bezig met de organisatie; de bekers en medailles zijn inmiddels ook gearriveerd, zodat we met elkaar hopen op een mooie voetbaldag in Den Ham.

  Slechte eerste helft doet SDO de das om

  Korfbal

  WESTERHAAR - Op een doordeweekse avond, woensdag 22 mei, trad het vlaggenschip van SDO thuis aan tegen kampioenskandidaat Midlandia uit Bunnik. De Reas-formatie was bij aanvang van de wedstrijd ‘de rode lantaarn drager’, en wilde punten pakken tegen de nummer twee van de competitie om zo te stijgen op de ranglijst. Het vorige duel tussen de twee ploegen eindigde, na een spannende slotfase, in een 10-10 gelijkspel. De thuisploeg wist dus dat het niet onmogelijk was om de veel hoger geklasseerde ploeg te verslaan.

  Appel & Citroen: DOS’37 VR1 is kampioen

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - De dames van DOS’37 VR1 hebben woensdag 22 mei geschiedenis geschreven, door ongeslagen kampioen te worden in hun klasse, middels een doelpuntloos gelijkspel, in een ware thriller tegen naaste concurrent SVZW VR1. Koploper DOS’37 VR1 had op de laatste speeldag een voorsprong van twee punten op de nummer twee van de ranglijst SVZW VR1, zodat een puntendeling voldoende zou zijn voor de Vriezenveense Ladies.

  De eerste helft ging DOS’37 voortvarend van start en deelde enkele speldenprikjes uit op het Zwaluwendoel, zonder echt gevaarlijk te worden. Aan de andere kant kwamen de dames van SVZW een paar keer gevaarlijk door, maar telkens was de keepster van DOS’37 Jitske Oord een grote sta-in-de-weg, door tot twee keer binnen vijf minuten een snijdend schot tegen het aluminium te werken. Ruststand (meer...)

  Nieuwoord A kampioen Stroomkanaal Competitie

  Biljarten

  Deze week: Slotweek in de competitie, kampioen nu wel bekend.
  Roots A wist vrij makkelijk te winnen van De Brug A. Nieuwoord A verloor de laatste thuiswedstrijd ven laagvlieger Heujmansbelt A, maar het leverde wel het kampioenschap op. Kremer A moest zijn meerdere erkennen in Boszicht dat won. Veenlust A wist te winnen van Holthuis A. Stuupke wist de laatste wedstrijd ook ruim te winnen van Veenlust B maar het was niet genoeg om kampioen te worden. Tonnechie wist op het nippertje te winnen van Roots B. De Brug B ging flink onderuit tegen Nieuwoord B. Heujmansbelt B had weinig moeite om van Kremer B te winnen. Door deze uitslagen is de eindstand als volgt: Nieuwoord A kampioen met 671 punten. Stuupke is tweede met negen punten achterstand. Nieuwoord B is als derde geeindigd met 21 punten achterstand op nummer twee. Holthuis A was dit jaar de rode lantaarn drager met 479 punten. Het was weer een mooie en spannende competitie tot aan de laatste week.

  Roots A (Dogger) - De Brug A 27 - 10
  Nieuwoord A - Heujmansbelt A 18 - 20
  Kremer A - Boszicht 19 - 23
  Veenlust A - Holthuis A 24 - 20
  Stuupke - Veenlust B 24 - 14
  Tonnechie - Holthuis B(Roots B)20 - 19
  De Brug B - Nieuwoord B 15 - 25
  Heujmansbelt B - Kremer B 25 - 14

  1. Nieuwoord A 30 - 671
  2. (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›