4°C
Bewolkt

  Enthousiaste deelname aan Triatlon Experience Vroomshoop

  Zwemmen

  VROOMSHOOP - In Vroomshoop werd onlangs voor de tweede keer de Triatlon Experience georganiseerd bij het Aquapark De Zandstuve. Hier deden circa 500 basisschoolleerlingen mee; tijdens de zeer warme dagen was het zwemonderdeel een welkome afsluiting.

  Via de gemeente Twenterand wordt beweging onder jeugd sterk gestimuleerd. Daaruit is een samenwerking ontstaan tussen Zorgsaam Twenterand, Sportieve Kans Twenterand en het bestuur van De Haere Triatlon Vroomshoop. Het doel is om zoveel mogelijk jeugd te bereiken om ze enthousiast te maken om te sporten en wellicht te trainen voor de triatlon. Dit jaar vindt de triatlon plaats op zaterdag 8 september.

  Run for Food
  Dit jaar doe je niet alleen voor jezelf mee met de Triatlon Vroomshoop! Voor elke jeugdinschrijving bij de Triatlon Vroomshoop sponsort de Rabobank Noord en West Twente een zak verse appels aan Stichting Manna.
  Elke avond gaan wereldwijd 800 miljoen mensen met honger naar bed. Niet alleen hier ver vandaan, maar gebeurt ook bij ons om de hoek. De Rabobank wil een bijdrage (meer...)

  VZPC uit Vriezenveen wint waterpolo-toernooi in Aquapark De Zandstuve

  Zwemmen

  VROOMSHOOP - Afgelopen weekend vond het 27ste Zandstuve-waterpolotoernooi in successie plaats, georganiseerd door de zwem- en poloclub De Zandstuve Vroomshoop. In het 50 meter-bassin van het Aquapark de Zandstuve waren mooie wedstrijden te zien tijdens dit landelijke toernooi met in totaal 22 teams uit onder meer Vriezenveen, Ommen, Winschoten, Almere en Enschede. Uiteraard waren ook de plaatselijke favorieten van zwem- en poloclub De Zandstuve van de partij.

  In de B-poule veroverden de Vroomshopers zelfs een eerste plaats, een puike prestatie. Het team van VZPC uit Vriezenveen liet knappe staaltjes waterpolo zien en dat leverde in de sterk bezette A-poule de eerste plaats op. De derde helft op de zonneweide van Aquapark De Zandstuve was op zaterdagavond enorm geslaagd met daarbij een spetterend optreden van een DJ.

  Spetterende dag in de Stamper

  Zwemmen

  VRIEZENVEEN - Donderdag 1 maart, organiseert Sportcentrum de Stamper samen met Heracles Almelo, een spetterende dag in zowel het zwembad als de sporthal. In het zwembad ligt een grote stormbaan, is de glijbaan aan en ligt er veel speelmateriaal in het water. In de sporthal zijn meerdere springkussens, en een pannaveld, tevens is ook Bultje aanwezig. Kosten niet-leden kidsclub Heracles 4,50 euro. Kosten kidsclub leden 3 euro (op vertoon van Herakids pas).

  Onderbouw basisschool zwembad:
  10.00 – 12.30uur zwembad
  12.45 – 15.15 uur sporthal

  Bovenbouw basisschool en ouder:
  10.00-12.30 uur sporthal
  12.45 – 15.15 uur zwembad

  Vragen of meer info? Vraag het aan de kassa van de Stamper of neem telefonisch contact op: 0546-562497

  Twenterand Kanaalrace test conditie van 250 studenten Sport en bewegen

  Zwemmen

  Op 9 juni 2017 - Op zaterdag 17 juni a.s. om circa 16.45 uur gaan ca. 250 eerstejaarsstudenten van de opleiding Sport en bewegen van ROC van Twente te water voor de 22e editie van de Twenterand Kanaalrace in Vriezenveen. Omdat het om een groot aantal deelnemers gaat, krijgen de studenten bij deze race hun eigen programmanummer. De coördinatie is wederom in handen van studenten Aryana Assink (19) uit Enschede en Milou Menzing (20) uit Haaksbergen.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›