4°C
Bewolkt

  Gerben Löwik Classic 2018

  Wielrennen

  VRIEZENVEEN - Zaterdag 23 juni organiseert Wielerclub Twenterand voor de vierde keer de ‘Gerben Löwik Classic’. Een fietsevenement voor zowel wielrenners als mountainbikers. Op basis van voorgaande edities heeft de NTFU ons wielerevenement gewaardeerd met de hoogste waardering: ‘Extra goed geregeld’, een waarborg dat alles tot in de puntjes geregeld is.

  Dit jaar hebben we als organisatie veel moeite gedaan om nieuwe interessante en uitdagende fietstochten te bieden voor een breed scala aan fietsers, van net startende tot en met doorgewinterde fietsers.
  De mountainbike routes, met afstanden van 35km en 50km hebben een aantal verrassingselementen en leiden de fietsers door ludieke plekken in Vriezenveen om daarna in noordelijke richting te (meer...)

  Introductiemiddag voor racefiets en/of mountainbike

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - WTC Vroomshoop organiseert op 28 April 2018 een introductiemiddag voor de racefiets en/of mountainbike. De start is om 13.30 uur bij de Sportlust kantine op het sportpark “ De Bosrand” te Vroomshoop. De clubleden is verzocht om op deze introductiemiddag, waar iedereen wordt verwacht te komen, een introducé mee te nemen. Dat kan een familielid, kennis, buurman, collega of bekende zijn. Het doel is om zelf te beleven hoe leuk en fijn het is om te fietsen bij de WTC Vroomshoop. Het kan ook iemand zijn die wil meefietsen en trainen voor de “De Haere Triatlon Vroomshoop” op zaterdag 8 september 2018.

  Tevens worden de voordelen (boven het alleen fietsen) van een lidmaatschap bij de fietsclub en dan automatisch ook bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) aangegeven.
  Na een korte introductie wordt er natuurlijk gezamenlijk gefietst op de racefiets of mountainbike. Ook als je niet uitgenodigd bent ben je ook van harte welkom.

  Voor informatie over WTC-Vroomshoop kan men contact (meer...)

  Prima opkomst bij TEP-avond en Bonensoeptocht WTC-Vroomshoop

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - Voor een goede voorbereiding op het nieuwe wegseizoen konden clubleden en aspirant-leden van WielerToerClub WTC-Vroomshoop afgelopen donderdag terecht bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers Vroomshoop voor o.a. een clinic fietsonderhoud en informatie over het fiets-programma met o.a. de twee-, drie- en meerdaagse tochten. De opkomst was prima, de sfeer gezellig. Medewerkers van Luvro gaven de nodige informatie over fietsonderhoud. Ook werd specifieke trainingsinformatie gegeven over intervaltrainingen en over fietsen op vermogen (het meten van wattages).

  WTC-Vroomshoop Opening Wielerseizoen 2018 met presentatie nieuw clubshirt

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - Men kan er niet omheen, de vrij koude winterperiode is nagenoeg voorbij, de temperaturen gaan langzaam omhoog, het lang verwachte voorjaar komt eraan en daarom denkt men bij de WielerToerClub WTC-Vroomshoop alweer aan het nieuwe komende wegseizoen. De clubleden worden verzocht op donderdag 8 maart aanstaande vanaf 19.30 uur bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers aan de Linderflier 10 te Vroomshoop aanwezig te zijn om kennis te nemen van de complete clubinformatie/programma 2018. Aan de leden zal deze avond het nieuwe clubshirt met een geheel nieuwe layout worden gepresenteerd met de nieuwe sponsoren.

  Zaterdagmiddag 10 maart is dan de eerste clubdag van het nieuwe seizoen met de traditionele “Bonensoeptocht”. De race weggroep zal een tocht fietsen van ca 50 km en de ATB-groep zal een tocht maken over het reeds gerealiseerde deel van de nieuwe MTB-route Sibculo (Zand & Veen). Na afloop van beide tochten kan er genoten worden van heerlijke bonensoep in de kantine van voetbalclub Sportlust op (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›