4°C
Bewolkt

  Prima opkomst bij TEP-avond en Bonensoeptocht WTC-Vroomshoop

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - Voor een goede voorbereiding op het nieuwe wegseizoen konden clubleden en aspirant-leden van WielerToerClub WTC-Vroomshoop afgelopen donderdag terecht bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers Vroomshoop voor o.a. een clinic fietsonderhoud en informatie over het fiets-programma met o.a. de twee-, drie- en meerdaagse tochten. De opkomst was prima, de sfeer gezellig. Medewerkers van Luvro gaven de nodige informatie over fietsonderhoud. Ook werd specifieke trainingsinformatie gegeven over intervaltrainingen en over fietsen op vermogen (het meten van wattages).

  WTC-Vroomshoop Opening Wielerseizoen 2018 met presentatie nieuw clubshirt

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - Men kan er niet omheen, de vrij koude winterperiode is nagenoeg voorbij, de temperaturen gaan langzaam omhoog, het lang verwachte voorjaar komt eraan en daarom denkt men bij de WielerToerClub WTC-Vroomshoop alweer aan het nieuwe komende wegseizoen. De clubleden worden verzocht op donderdag 8 maart aanstaande vanaf 19.30 uur bij hoofdsponsor LUVRO Tweewielers aan de Linderflier 10 te Vroomshoop aanwezig te zijn om kennis te nemen van de complete clubinformatie/programma 2018. Aan de leden zal deze avond het nieuwe clubshirt met een geheel nieuwe layout worden gepresenteerd met de nieuwe sponsoren.

  Zaterdagmiddag 10 maart is dan de eerste clubdag van het nieuwe seizoen met de traditionele “Bonensoeptocht”. De race weggroep zal een tocht fietsen van ca 50 km en de ATB-groep zal een tocht maken over het reeds gerealiseerde deel van de nieuwe MTB-route Sibculo (Zand & Veen). Na afloop van beide tochten kan er genoten worden van heerlijke bonensoep in de kantine van voetbalclub Sportlust op (meer...)

  WielerToerClub Vroomshoop houdt 5 februari ledenvergadering 2018

  Wielrennen

  VROOMSHOOP - Op maandag 5 februari houdt WielerToerClub Vroomshoop haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur in de kantine van voetbalclub Sportlust, op het sportpark de Bosrand aan de Flierdijk 5 te Vroomshoop. Hierbij zal worden teruggeblikt op weer een succesvol verlopen en vooral goed bezocht toerfietsseizoen 2017. Natuurlijk zal er vooruitgekeken worden naar het nieuwe fietsseizoen 2018. Tijdens de ledenvergadering zal worden bekendgemaakt wat het programma is van de twee- , drie- en vijf-meerdaagse tochten en het complete programma aan club- en trainingstochten voor 2018. Verder wordt er aandacht geschonken aan de jubilarissen bij de club.

  Net als vorig jaar is het tweede deel van de ledenvergadering een informatief gedeelte.
  Ditmaal verzorgt clublid Wim Runhart uit Westerhaar een presentatie. Wim zal uitleg geven over de realisatie van de nieuwe MTB-Route Sibculo (Zand & Veen) welke momenteel volop in aanleg is. WTC- Vroomshoop is vorig jaar in de organisatie en realisatie van deze route gestapt. Deze ca 25 km lange route (meer...)

  Districtskampioenschap tijdrijden Bornerbroek

  Wielrennen

  Dinsdagavond 13 juni vormt Bornerbroek het strijdtoneel voor de districtskampioenschappen tijdrijden Oost-Nederland. In verschillende categorieën rijden vanaf 18.00 uur dames, heren en teams om de prijzen. Met als cruciale vraag: wie kan zichzelf het meeste pijn doen?
  Aan de titelstrijd wordt deelgenomen door de beste renners uit Twente, de Achterhoek en het zuidelijk deel van Salland.
  Start en finish zijn ter hoogte van café Brockie in Bornerbroek. De eerste renner verschijnt om 18.00 uur aan de start. Tussen 19.00 en 20.00 zijn de allerbeste (elite) dames en heren aan de beurt. De ploegentijdrit vormt de spectaculaire afsluiter van de avond.

  Wieleragenda

  Een kleine maand later staat nog een mooie wielerevenement op de kalender. Op zaterdag 8 juli wordt in Enter namelijk de Ronde van Twente voor junioren en nieuwelingen verreden. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door wielervereniging De Zwaluwen in samenwerking met de Ronde van Overijssel - Bike Events, net zoals de recente districtskampioenschappen wielrennen begin juni (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›