4°C
Bewolkt

Clinic team Eurosped met als thema; The Spark

Volleybal

VROOMSHOOP - Zondag 2 september a.s. verzorgt Team Eurosped een unieke clinic met medewerking van bondscoach Jamie Morrison. Thema van de clinic is The Spark
Jamie wil een vonk overbrengen op de deelnemers en hoopt dat door de clinic de aanwezigen de vonk weer overbrengen naar de volleyballers binnen de verenigingen.

Sportlust Vroomshoop krijgt te weinig tegen koploper Sportlust Glanerbrug

Volleybal

VROOMSHOOP - Op een mooie tweede paasdag kwam de koploper op bezoek op sportpark De Bosrand in Vroomshoop. Het mooie affiche Sportlust – Sportlust stond op het programma. De koploper was nog ongeslagen. In de uitwedstrijd speelden de Vroomshopers erg goed en had de koploper hulp van de scheidsrechter nodig om in de slotfase de winnende te maken. Die goede wedstrijden wilden de Vroomshopers nogmaals spelen. Het doel was dan ook om als eerste ploeg te winnen van de koploper uit Glanerbrug.

Team Eurosped speelt tegen VC Sneek

Volleybal

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag liep Team Eurosped tegen een onverwachte nederlaag aan tegen Coolen Alterno. Om in de race te blijven om één van de twee bovenste plekken in de competitie is het van groot belang dat het team aanstaande zondag een overwinning boekt op VC Sneek. Maar ook voor de Friezinnen geldt dat eigenlijk alleen een overwinning hen verder helpt in de strijd om het landskampioenschap. Kortom, er staat de liefhebbers van topvolleybal aanstaande zondag weer een prachtige wedstrijd te wachten. Het lijkt ons onnodig om aan te geven hoe belangrijk jullie steun is voor een goed resultaat. Kom daarom aanstaande zondag massaal naar Het Punt en laat je horen voor Team Eurosped!

De kop is eraf!

Volleybal

Afgelopen zondag maakten Springendal Set-Up'65 en Team Eurosped er een feestje van voor liefhebbers van topvolleybal. In een spannende vijfsetter lukte het Team Eurosped de wedstrijd te winnen en de eerste punten van het seizoen te scoren.

Aanstaande zondag 29 oktober volgt alweer de tweede thuiswedstrijd. En weer kunnen we spreken van een derby. Misschien een wedstrijd met iets minder historie maar daarom niet minder interessant. Regio Zwolle Volleybal staat verrassend hoog in de competitie en heeft tijdens de voorbereiding op dit seizoen al laten zien waarom dat is. Team Eurosped weet dus wat ze te wachten staat.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›