4°C
Bewolkt

  Nieuws van Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Ook dit jaar was Team Eurosped het sterkst tijdens de Twente Cup, het jaarlijkse toernooi waaraan de volledige top van het Twentse volleybal deelneemt. Na de overwinningen in de poulewedstrijden op Krekkers en Rosstars werd in de finale eredivisionist Apollo 8 uit Borne met 2-0 verslagen. De beker staat dus weer een jaar in de bekerkast in Sporthal Het Punt.

  Eurosped neemt deel aan de Twentecup

  Volleybal

  ALMELO - Team, staf en bestuur van Eurosped dankt jullie allen hartelijk voor alle support het afgelopen jaar en wenst een ieder hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar!
  Voor wie niet kan wachten tot de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar kan onze dames komen aanmoedigen tijdens de Twentecup op 3 januari 2019, inde IISPA-hal te Almelo. De entree is gratis.

  De weekendtopper: Team Eurosped - Sliedrecht Sport

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Door de overwinning op Apollo 8 blijft Team Eurosped de nummer 2 op de ranglijst, achter Sliedrecht Sport met 1 punt minder. Sliedrecht Sport komt al jaren uit in de Eredivisie en vorig jaar sleepten zij alle prijzen in de wacht: de beker, de Supercup en het landskampioenschap.

  Team Eurosped thuis tegen VC Sneek

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Dit seizoen wordt ook een aantal thuiswedstrijden op zaterdagavond gespeeld en aanstaande zaterdag 8 december is VC Sneek D1 te gast in Het Punt in Vroomshoop. VC Sneek is een ambitieuze vereniging met veel “eigen kweek” en is al jaren een gevestigde naam in de Eredivisie. Momenteel bezetten zij de derde plek op de ranglijst, achter de dames van Team Eurosped. Bij winst zal er een mooi gat geslagen worden, bij verlies zal VC Sneek Team Eurosped tot op twee punten naderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Er is dit weekend wederom een volledig programma in de Eredivisie dus er kan weer veel gebeuren. Kom de dames met z'n allen aanmoedigen!

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›