4°C
Bewolkt

  Team Eurosped haalt Lobke Overtoom en heeft selectie voor nieuwe seizoen compleet

  Volleybal

  Met het aantrekken van diagonaal Lobke Overtoom is de laatste plek ingevuld en heeft Team Eurosped haar selectie voor het nieuwe seizoen compleet. Overtoom komt over van het Groningse Donitas dat het afgelopen seizoen uitkwam in de Topdivisie. De 22-jarige Drentse speelde onder andere voor Lycurgus en Emmen.

  "Ik heb met Lycurgus in de eredivisie tegen Team Eurosped gespeeld. Het is een sterk team en ik vond het daarom erg tof dat ik werd benaderd om een keer mee te trainen." Lobke is blij dat ze de kans krijgt in Vroomshoop: "Ik kijk uit naar een jaar waarin ik de mogelijkheid krijg mezelf verder te ontwikkelen. Het topsportklimaat, de goede faciliteiten en professionele begeleiding binnen Team (meer...)

  Esther de Vries naar Team Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Team Eurosped heeft opnieuw een routenier aan haar selectie toegevoegd. Passer/loper Ester de Vries zal het komende seizoen het Vroomshoopse team komen versterken. De Vries komt over van Regio Zwolle Vollleybal en heeft daarvoor o.a. in Zweden, Zwitserland en Amerika gespeeld. Met de komst van de 27e jarige Limburgse heeft Team Eurosped haar selectie bijna compleet.

  Team Eurosped bouwt verder vanuit basis afgelopen seizoen

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Met het verlengen van de contracten van zeven speelsters heeft Team Eurosped een belangrijke stap gezet richting het nieuwe seizoen. Suzanne Kos, Charlotte Haar, Eline Gommans, Kirsten Wessels, Dagmar Boom, Eline Timmerman en Vera Mulder zullen ook het komende seizoen weer in Vroomshoop de kleuren van Team Eurosped verdedigen. Tezamen met de al eerder aangekondigde nieuwe aanwinsten zijn er nu 10 speelsters vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

  De technische staf is zeer tevreden: “Met het verlengen van deze contracten hebben we een stevige basis gelegd richting het nieuwe seizoen.” Aldus bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker. “We hebben het plaatje nagenoeg compleet. Zoals het er nu naar uitziet zal trainer/coach Jan Berendsen gedurende het gehele seizoen kunnen beschikken over een sterke en uitgebalanceerde selectie”.

  [Fotobijschrift:] De basis waarop verder wordt gebouwd richting het nieuwe seizoen. Vlnr: Suzanne Kos, Charlotte Haar, Eline Gommans, Kees Smelt - voorzitter Team Eurosped -, Vera Mulder, Kirsten Wessels en Dagmar Boom. Eline Timmerman ontbreekt op de foto.

  Team Eurosped versterkt zich met Marianne het Lam-Scholten

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Na het vertrek van Laura de Zwart, was Team Eurosped op zoek naar een nieuwe hoofdblokkeerster, het liefst met een aantal jaren Eredivisie-ervaring. We zijn heel erg blij te mogen melden dat we Marianne het Lam-Scholten het komende seizoen aan de selectie van Team Eurosped kunnen toevoegen. Marianne speelde de afgelopen 2 seizoenen voor Springendal Set-Up’65. Daarvoor heeft ze o.a. voor Taurus en Zwolle gespeeld. Met de komst van 27-jarige Friezin is de gewenste kwaliteit én de nodige ervaring binnengehaald.

  Marianne kijkt uit naar het nieuwe seizoen. “Team Eurosped bouwt voor het komende seizoen aan een erg ambitieus team. Daarin heeft de technische staf een duidelijke rol voor mij in gedachten en die uitdaging ga ik heel graag aan!” Ze heeft duidelijke verwachtingen van haar verblijf in Vroomshoop. “De professionele omgeving en een ontzettend gedreven staf maakt dat je als team hard moet (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›