4°C
Bewolkt

  Team Eurosped alleen aan kop

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdag moest Team Eurosped aantreden voor de topper in de eredivisie tegen Sliedrecht Sport. Beide teams hadden hetzelfde puntenaantal dus in deze wedstrijd kon onderling worden uitgemaakt wie de ranglijst zou gaan aanvoeren. Sliedrecht Sport kwam goed uit de startblokken. Bij een achterstand van 15-7 zette Team Eurosped een inhaalrace in maar dat bleek net niet genoeg en de eerste set ging met 25-22 naar Sliedrecht. De toon was hiermee wel gezet en door middel van goed spel, goede servedruk en blokkering van onze dames bleef Sliedrecht Sport achter de feiten aanlopen. De volgende drie sets op rij (de laatste set kwam Sliedrecht Sport zelfs niet verder dan 13 punten) waren een prooi voor Team Eurosped en zij konden met een dik verdiende 3-1 overwinning huiswaarts. Voor de stand betekent dit dat Team Eurosped aan de leiding gaat met een voorsprong van 3 punten op Sliedrecht Sport.

  Om de dames ook in uitwedstrijden met z'n allen aan te kunnen aanmoedigen heeft de supportersclub van Team Eurosped een busreis naar Sneek georganiseerd voor de wedstrijd tegen VC Sneek op zaterdag 30 november 2019. Voor slechts € 15,- koop je al je retourticket naar Sneek. Reserveer je ticket vóór 16 november 2019 en VOL=VOL.

  Programma:
  17:15 uur - (meer...)

  Een mega Team Eurosped Kidsday

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Dinsdag 22 oktober is er op initiatief van onze supportersclub een Team Eurosped Kidsday georganiseerd. Maar liefst 55 kinderen vanuit heinde en verre hebben een leuke volleybalmiddag beleefd. Onder de bezielende leiding van onze meiden en trainers werd er een training van anderhalf uur verzorgd.

  Na afloop was er een ware meet en greet. De kinderen ontvingen een deelname-certificaat waarop ze de handtekeningen van onze speelsters konden laten zetten. Ook was er een goody bag met daarin een vrijkaart voor de wedstrijd van 10 november. Het was een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

  Team Eurosped na drie duels nog ongeslagen

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Na de winst uit bij Apollo en thuis op Zwolle, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Springendal Set-Up ‘65 op het programma. Wederom een derby tussen twee Twentse teams. Dit was ook de terugkeer van Marianne Het Lam-Scholten, die de jaren hiervoor dagelijks in Ootmarsum was te vinden.

  Kidsdag Team Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (ook als je niet volleybalt) organiseert de Supportersclub van Team Eurosped in samenwerking met JUMBO Veld in Vroomshoop op dinsdagmiddag 22 oktober (herfstvakantie) een miniclinic met de speelsters en Jan en Jeffrey. Voor iedereen is er tussendoor wat te drinken met iets lekkers. Deze clinic vindt plaats in Het Punt in Vroomshoop en begint om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Na afloop kun je ook nog eens een training van de dames bekijken. En...... het kost helemaal niets!

  Wel graag even aanmelden van VOL is VOL. Dit kun je doen door vóór 13 oktober a.s. je naam en leeftijd door te mailen naar: supportersclub@teameurosped.nl

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›