4°C
Bewolkt

Team Eurosped souverein in derby tegen Springendal Set-up ‘65

Volleybal

VROOMSHOOP - De voorbereiding op deze wedstrijd was voor Team Eurosped hetzelfde als voor alle andere wedstrijden: de tegenstander wordt geanalyseerd en er wordt een wedstrijdplan gemaakt door het team. Voor Springendal Set-Up’65 was de aanloop naar deze wedstrijd echter totaal anders. De speelsters en staf hebben een week lang mogen kijken in de keuken van Vakifbank.

Overtuigende competitiestart en winst voor Team Eurosped

Volleybal

APELDOORN - Met alleen spelverdeelster Charlotte Haar van ‘de oude garde’ begon coach Jan Berendsen zaterdagavond de eerste competitiewedstrijd tegen Dros-Alterno in Apeldoorn met een team dat verder volledig uit nieuwkomers bestond.
De jonge ploeg begon wat onwennig en had moeite om haar draai te vinden, maar naarmate de eerste set vorderde kreeg Team Eurosped steeds meer grip op de wedstrijd, wat resulteerde in een eenvoudige eerste setwinst: 17-25.
De tweede set werd een kopie van de eerste. De Vroomshoopse dames serveerden beter, bleven via goede verdedigende acties in de rally’s overeind en speelden met veel durf en lef.
Lees het verslag hier verder... http://www.teameurosped.nl/nieuws/overtuigende-competitiestart-en-winst-voor-team-eurosped/

TEAM EUROSPED GAAT VOOR DE SUPERCUP!!

Volleybal

Zaterdag 29 september wordt er gestreden om de Supercup tussen Sliedrecht Sport (Landskampioen en bekerwinnaar) en Team Eurosped (verliezend bekerfinalist). Een uitgelezen kans voor Team Eurosped om de eerste prijs van het seizoen te pakken!
Echter, het zal geen eenvoudige opgave worden om de huidige Landskampioen in eigen huis te verslaan. We kunnen daarom de steun van onze supporters goed gebruiken.
De supportersclub organiseert weer een busreis waardoor je voor een aantrekkelijke prijs mee kunt naar Sliedrecht.

Teampresentatie Eurosped

Volleybal

VROOMSHOOP - Ook dit seizoen trappen we weer af met een teampresentatie van Eurosped in het Theater van Het Punt. Je kunt dan kennismaken met onze nieuwe speelsters en de voltallige staf. Het belooft weer een gezellige en informatieve avond te worden.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›