4°C
Bewolkt

Winst Team Eurosped op FAST DS1

Volleybal

VROOMSHOOP - Afgelopen zondag leek de volle winst na een voorsprong van 2-0 in sets binnen handbereik maar de dames van FAST DS1 gaven zich niet zo makkelijk gewonnen. Uiteindelijk was er een vijfsetter nodig om de overwinning alsnog binnen te halen en zo 2 punten mee te kunnen nemen naar Vroomshoop

Eerstvolgende thuiswedstrijd Team Eurosped - Talentteam Papendal
Komende zondag 19 januari a.s. staat de thuiswedstrijd tegen het jonge Talentteam op het programma. Hoewel dit team een moeilijk seizoen doormaakt, gaan de jonge talenten er altijd vol voor. Het is zaak voor onze dames om de wedstrijd weer scherp te beginnen en vrijuit te spelen. We verwachten in ieder geval weer volle tribunes (meer...)

Dé kraker in de eredivisie: Team Eurosped - Sliedrecht Sport DS1

Volleybal

VROOMSHOOP - Na uitsluiting in de beker en verliespunten in de competitie afgelopen december hopen we dat Team Eurosped in 2020 de draad weer op kan pakken en de goede reeks weer door kan zetten. Woensdag 8 januari a.s. staat dé kraker in de eredivisie op het programma. Onze dames treden dan aan in Het Punt tegen de dames van Sliedrecht Sport. In deze wedstrijd kan Team Eurosped zich geen slechte dag veroorloven: de inzet is namelijk de koppositie in de eredivisie! Voor Sliedrecht Sport, meervoudig landskampioen en bekerwinnaar, geldt hetzelfde want de thuiswedstrijd tegen Team Eurosped werd door hun verloren.

Twente Cup opnieuw naar Team Eurosped

Volleybal

ALMELO - Voor het derde jaar op rij heeft Team Eurosped beslag weten te leggen op de Twente Cup. Op 2 januari was Team Eurosped in de IISPA in Almelo in de finale te sterk voor de dames van Apollo 8 uit Borne. Hoewel het spel van onze dames niet altijd even overtuigend was, hebben zij het hele toernooi geen enkele set afgestaan. Dit is een goede start van 2020 en een mooie uitgangspositie om de rest van de competitie vol vertrouwen tegemoet te zien!

Wedstrijden Team Eurosped

Volleybal

VROOMSHOOP - Team Eurosped speelt 12 december een uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal, en zondag 15 december een thuiswedstrijd tegen Springendal Set-Up '65

Regio Zwolle Volleybal DS1 - Team Eurosped
Donderdag 12 december staat de uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal DS1 op het programma. De dames staan voor de tweede keer tegenover elkaar dit seizoen. In de thuiswedstrijd in oktober bleken onze dames met 3-1 te sterk voor Regio Zwolle Volleybal. Weten of dit weer het geval is? Kom donderdag a.s. naar het Landstede Sportcentrum. De (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›