4°C
Bewolkt

  Kees Smelt nieuwe voorzitter Team Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Kees Smelt wordt de nieuwe voorzitter van Stichting TopVolleybal Twente en Salland, die in de Damesvolleybal Eredivisie uitkomt onder de naam Team Eurosped. Hij volgt hiermee Marcel Jansink op, die 7 jaar in deze functie aan de club was verbonden. De toegenomen drukke (internationale) werkzaamheden van Marcel zijn niet meer te combineren met het voorzitterschap van een professionele Eredivisie volleybalorganisatie. Hij zal nog wel aan de club verbonden blijven door plaats te nemen in de Raad van Toezicht van de Stichting.

  Kees Smelt is mede eigenaar van De Haere (praktijk voor fysiotherapie) met 14 vestigingen in Twente en Salland. Met zijn benoeming wordt aan een stille wens voldaan om meer Twenteranders aan het bestuur van Team Eurosped toe te voegen.

  Finale ver weg voor Team Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Na het verlies op woensdagavond bij landskampioen Sliedrecht Sport, moest Team Eurosped zaterdagavond ook haar meerdere erkennen in VC Sneek. In een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 3-1 voor de Friezinnen waardoor het team van Jan Berendsen met lege handen weer richting Vroomshoop ging. Het was zaterdagavond een gelijkopgaande strijd in Friesland, maar op de beslissende momenten waren de dames uit Sneek net iets koelbloediger dan onze meiden. Alleen in de derde set had Team Eurosped de hele wedstrijd een ruime voorsprong die ze konden omzetten in een duidelijke setwinst. Eindstand 3-1. Setstanden: 25-23, 27-25, 20-25 en 26-24.

  Een plekje in de finale om de landstitel lijkt hierdoor bijna onhaalbaar geworden voor Team Eurosped. Dat betekent zeker niet dat de dames van Team Eurosped genoegen nemen met de huidige 4e plek op de ranglijst. Ook a.s. zondag zullen ze weer vol voor de winst gaan en kijken of het tij gekeerd kan worden. Het team Regio Zwolle Volleybal van trainer Wilfried Groothuis komt zondag a.s. naar (meer...)

  Team Eurosped zondag 3 maart tegen Fast Volleybal

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Helaas heeft Team Eurosped afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in de Kampioenspoule niet kunnen winnen van Springendal Set-Up '65. Door deze valse start zullen onze dames er alles aan doen om zondag a.s. tegen FAST Volleybal de volle winst in Vroomshoop te houden. Team Eurosped zal graag aan de supporters laten zien dat zij niet voor niets als tweede zijn geëindigd in de reguliere competitie en nu mee willen doen om een plek in de play-off's.

  Helaas geen bekerfinale voor Team Eurosped

  Volleybal

  VROOMSHOOP - Team Eurosped is er niet in geslaagd om de finale van de Nederlandse beker te bereiken. In de halve finale was Sliedrecht Sport te sterk: 3-1. De Vroomshoopse dames begonnen de wedstrijd prima. In de eerste set ging het lang gelijk op, maar op het eind was het Sliedrecht dat aan het langste eind trok: 25-20. Team Eurosped herpakte zich prima in de 2e set en speelde vol overtuiging. Een sterke serve blokkering zorgde voor een overtuigende setwinst: 14-25.
  In de derde en vierde set was het Sliedrecht dat de touwtjes in handen had. Team Eurosped kreeg geen vat op de sterke service van de thuisploeg en keek in beide sets al snel tegen een grote achterstand aan. De dames uit Vroomshoop waren niet in staat het tij te keren en moesten beide sets en de wedstrijd aan Sliedrecht laten: 25-11 en 25-15. Eindstand 3-1.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›