4°C
Bewolkt

  Gelijke Kansen bij DOS’37

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - DOS’37 zal vanaf volgend seizoen ‘Gelijke Kansen’ aanbieden aan jeugdspelers tot en met de JO10.
  Spelers tot en met de leeftijdscategorie JO10 (voorheen eerstejaars E-spelers) worden in een veilige omgeving -zonder prestatiedrang van buitenaf- opgeleid, waarbij ontwikkeling op elk niveau voorop staat.

  Bij de jeugdteams in de categorie JO8, JO9 en JO10 (wedstrijdvorm 6 tegen 6) vindt er geen gerichte selectie plaats op basis van voetbaltechnische kwaliteiten. Bij DOS’37 moet ieder kind gelijk zijn, nu en in de toekomst. Vanaf de leeftijdscategorie JO11 (wedstrijdvorm 8 tegen 8) zal er weer worden geselecteerd op voetbaltechnische kwaliteit.

  Marc Meier, de nieuwe Hoofd (meer...)

  13e DETO Mini-WK

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni wordt op de velden van DETO Twenterand alweer het 13e DETO MINI WK gehouden. Dit grote voetbaltoernooi met uitgebreid randprogramma voor de jongste spelertjes van 4 tot en met 6 jaar is uniek in haar soort en inmiddels een begrip in Twente.
  Met het DETO MINI WK sluit de DETO miniafdeling weer een succesvol seizoen af waarin meer dan 70 kinderen afgelopen seizoen weer spelenderwijs kennis hebben mogen maken met de voetbalsport. Het tweedaagse voetbalevenement, met op vrijdag het MINI WK voor de Vriezenveense basisscholen en op zaterdag het MINI WK voor clubteams uit de hele regio staat jaarlijks garant voor voetbalplezier voor jong en oud.

  Naast de beide voetbaltoernooien die afgewerkt worden in 4 boardingveldjes en waarin 5 tegen 5 gespeeld wordt, heeft de toernooi-organisatie ook dit jaar weer een uitgebreid randprogramma weten te realiseren. Zo zal er een speciale gast aanwezig zijn die als kindervriend bekend staat, is er een kinderverloting, een springkussen en kunnen de kinderen geschminkt worden. Ook is er een grote verloting (meer...)

  DETO blijft hoofdklasser

  Voetbal

  BARNEVELD - DETO moest afgelopen zaterdag de finale spelen van de nacompetitie voor handhaving in de hoofdklasse. Plaats van handelen was neutraal terrein. In dit geval betekende het dat DETO mocht afreizen naar Barneveld alwaar op het fraaie complex van de plaatselijke SDVB werd gespeeld. Tegenstander in de finale was vv Sliedrecht, ploeg in de winning mood, winnaar van de eerste periode en op de tweede plaats geëindigd in de eerste klasse C achter kampioen Sportlust’46 en de ploeg werd een week eerder ook nog winnaar van de districtsbeker. In de nacompetitie had Sliedrecht met duidelijke cijfers (5-2) gewonnen van Roda’46 uit Leusden. Kortom: DETO was gewaarschuwd voor dit uitstekende team.

  Eerste fase onder druk
  Op een zonnig sportpark “Norschoten”, waar het rond 14.30 uur rood zag van de vele DETO supporters en rookpotten, werd afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Paarhuis. Vanaf die aftrap was het Sliedrecht dat brutaal aanvallend het initiatief naar zich toetrok en er een aantal keren dreigend via de snelle vleugelspitsen uitkwam. Na een klein kwartier was het (meer...)

  Kaartverkoop Boys tegen Heracles Almelo van start

  Voetbal

  VROOMSHOOP - Op zaterdagmiddag 6 juli speelt de Vroomshoopse Boys op De Bosrand de jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo. Een prachtige finale van het 75-jarig jubileum van de Boys. Om 16.30 uur wordt er afgetrapt onder leiding van arbiter Maurice Paarhuis uit Hellendoorn. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een aantrekkelijk voorprogramma. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf nu in heel Twenterand verkrijgbaar.

  Heracles Almelo komt met de sterkste opstelling naar De Bosrand, dus met de jongste aanwinsten. De nummer 7 van het vorige eredivisieseizoen wil onder leiding van trainer Frank Wormuth weer optimaal presteren in de nieuwe voetbaljaargang 2019-2020. De selectie van Heracles Almelo gaat binnen afzienbare tijd na een welverdiende vakantie alweer in training. Vroomshoopse Boys staat voor het eerst (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›