4°C
Bewolkt

  Wanprestatie DOS’37 in Oldenzaal zet DETO onder druk

  Voetbal

  Het is DOS’37 zaterdag in Oldenzaal niet gelukt om punten te pakken van laagvlieger de Esch. DOS’37 was te tam en onnauwkeurig in haar spel. Ook met nog bijna een half uur te spelen tegen 10 Oldenzalers wisten de Vriezenveners het doelnet niet te vinden en werden ze met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.

  Na nederlaag in Kampen moet vv Den Ham nog vol aan de bak

  Voetbal

  In Kampen ging vv Den Ham geflatteerd met 5-2 van de mat. Gelet op de stand op de ranglijst zou je kunnen spreken van een reguliere overwinning van de Kampenaren. Den Ham vergat zich echter met name in de eerste helft te belonen.

  De eerste 45 minuten speelde Den Ham met de wind mee, die vrij krachtig over de lengterichting van het veld in Kampen waaide. De Hammenaren begonnen prima aan de wedstrijd. In de 6e minuut een prachtige kopkans voor Louis Vijfhuizen, net naast, en slechts 2 minuten later de 0-1 voorsprong voor Den Ham. Een uitstekende aktie van Roy Zorgdrager op rechts, gaf Tim Nijzink de mogelijkheid de 0-1 (meer...)

  Hellendoornrally op 15 en 16 september

  Voetbal

  De rallykalender voor 2017 is sinds afgelopen week compleet. Daar is op te zien dat de Hellendoornrally dit keer plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 september.

  Eerste puntendeling voor Sportlust

  Voetbal

  Sportlust heeft zondagmiddag een punt meegenomen na een bezoek aan nummer 2 KVV Losser. Op het warme Losserse kunstgras werd het na een slijtageslag 1-1.

  In de eerste helft was Sportlust beter dan de thuisploeg. Tim Spoor was twee keer dichtbij met een schot van rand strafschopgebied, beide keren gekeerd door de doelman. Aan de andere kant had de grote spits Smudde kunnen scoren, maar hij kopte van dichtbij via de grond over. Sportlust profiteerde duidelijk van het feit dat de thuisploeg het moeilijk heeft na de winterstop en greep een (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›