4°C
Bewolkt

  Sportlust zoekt nieuwe hoofdtrainer

  Voetbal

  VROOMSHOOP - Voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop zoekt voor het seizoen 2020/2021 een hoofdtrainer voor haar eerste selectie. Het eerste elftal van Sportlust speelt momenteel voor het vierde seizoen op rij in de 4e klasse A zondag van District Oost. Het seizoen 2018/19 eindigde Sportlust als 5e. Het 1e gedeelte van dit seizoen verloopt wat moeizamer, maar de club en de spelersgroep hebben er alle vertrouwen in dat de weg omhoog spoedig gevonden zal worden gezien de kwaliteit van de selectie en het spelbeeld van de laatste wedstrijden.

  De kandidaat die we zoeken kent een sterke gedrevenheid en moet dat ook kunnen overbrengen op de jonge en getalenteerde spelersgroep. Hij is in staat het team beter te maken middels goede oefenstof en een prima tactisch inzicht.

  Sportlust doet zichzelf tekort in Ootmarsum

  Voetbal

  OOTMARSUM - Op zondag 1 december van het jaar 2019 was KOSC uit Ootmarsum de tegenstander van Sportlust. Op het mooie kunstgrasveld werd deze wedstrijd gevoetbald tegen het nog ongeslagen KOSC. Sportlust moest het deze middag doen zonder de geschorste Coen Sickman, Dinand Hankamp en Coen Kleinheerenbrink.

  Eindelijk winst voor strijdvaardig DETO Twenterand

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - DETO speelde afgelopen zaterdag thuis tegen SDC Putten. In een wedstrijd waarin DETO tot twee maal toe op achterstand kwam, toonde de ploeg vechtlust en veerkracht en stapte na 90 minuten als terechte winnaar van het eigen veld.
  De ploeg was deze zaterdag gedwongen door blessures wederom op een aantal plaatsen aangepast ten opzichte van een week ervoor. Zo stond Anthony van Zaltbommel weer op doel en maakte ook Hans Matti wederom z’n rentree in de basisopstelling. Onder een fraai najaarszonnetje werd om 14.45 uur afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Turk.

  DETO begon fel en creëerde direct een aantal mogelijkheden. Mooiste kans was voor Ferdi ter Avest die een diepe bal van Kevin Aman in één keer op de schoen nam, echter helaas voor DETO belandde de bal op de lat van de Puttenaren in plaats van in het net. Rond het kwartier meldde SDCP zich een aantal keren voor het DETO doel. Kevin van der Vlag speelde zich in de 16e minuut vrij rond de DETO (meer...)

  Belangrijke overwinning v.v. Den Ham

  Voetbal

  DEN HAM - Bij de wedstrijd tegen Quick’20 was het improviseren geblazen voor trainer Jurgen Kok. Door blessures waren drie spelers, te weten Tommie Dam, Luuk Kuiper en Dewy Drost niet inzetbaar.
  Daardoor kwam de rechtsback op de centrale positie achterin te staan en de linksback ineens op de nr. 10 positie. En het moet gezegd dat ging de Hammer ploeg prima af.

  Van meet af aan was er strijd op het veld. De eerste helft was qua kansen vrij minimaal, het venijn zat hem duidelijk in de 2e vijf en veertig minuten.

  Daarbij was Quick’20 misschien technisch gezien wel de betere ploeg, echter de Hammenaren zetten daar een inzet en vechtlust tegen aan dat het een lust was om te zien. Toch was het aan de “man of the match” van deze middag, (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›