4°C
Bewolkt

DETO valt in herhaling tegen CSV Apeldoorn

Voetbal

VRIEZENVEEN - Het scenario van de afgelopen weken herhaalde zich voor DETO ook in de thuiswedstrijd tegen CSV Apeldoorn. Een hoog spelaandeel en meer balbezit hebben en de betere kansen, maar aan het eind van de rit met lege handen achter blijven. Ook tegen CSV Apeldoorn verzuimde DETO de trekker over te halen, met name voor rust had het de wedstrijd naar zich toe moeten trekken en op voorsprong moeten komen. Maar het vele balbezit en de nodige kansen werden weer niet omgezet in een voorsprong omdat de overtuiging en geluk in de afronding ontbraken. En als je zelf niet scoort, treedt de aloude voetbalwet in werking en doet de tegenstander het wel. Nadat DETO goed aan de tweede helft was begonnen, kwam het halverwege de tweede helft door een wereldgoal van Maikel Lange op achterstand. In een alles of niets poging probeerde DETO het tij te keren en de opgelopen schade te herstellen, maar zoals zo vaak valt het doelpunt dan aan de andere kant. Het was Bruce Schotman die kort voortijd de wedstrijd definitief besliste in het voordeel van CSV Apeldoorn.

Sportlust wint van Bvv Borne en klimt naar de 3e plaats

Voetbal

BORNE - Na de uitstekende 4-1 overwinning van vorige week in de thuiswedstrijd tegen Juventa ’12, moest de formatie van hoofdtrainer Job Lamberink deze zondag aantreden in Borne, dat het afgelopen seizoen promotie naar de 3e klasse misliep in de nacompetitie. Beide ploegen hadden uit de eerste vier wedstrijden van dit seizoen zes punten gepakt.

Den Ham deelt de punten met Oranje Nassau.

Voetbal

DEN HAM - In de wedstrijd tegen Oranje Nassau (ON) op “De Rohorst” was er vanaf het begin al een mogelijkheid voor Den Ham. Vanaf de aftrap kwam de bal bij Kevin Ruiterkamp die zijn schot op doel uiteen zag spatten op de deklat boven doelman ter Riet.
Gedurende het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg die voetbalde en dat was de Hammer ploeg. ON werd vastgezet op eigen helft en wist zich daar niet onderuit te spelen. Maar…. Hammer doelpunten bleven uit.

DOS’37 speelt verdienstelijk gelijk tegen SDV Barneveld

Voetbal

BARNEVELD - De Vriezenveense formatie speelde voor de derde keer op rij gelijk in een uitwedstrijd. Tegen het ambitieuze SDV Barneveld werd uiteindelijk de eindstand bepaald op 3-3. Het was een wedstrijd met twee gezichten, een eerste helft die met de rust 0-1 was en zeker qua scoringskansen voor DOS’37 hoger had moeten uitvallen. In de spectaculaire tweede helft kwam SDV Barneveld sterk uit de startblokken en speelde het veel beter, maar kijkend naar de echte scoringskansen en niet naar het optisch veldoverwicht, waren ook hier de betere scoringskansen voor DOS’37.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›