4°C
Bewolkt

  Sportlust verliest van Rood Zwart

  Voetbal

  VROOMSHOOP - Uit de eerste vier competitiewedstrijden wist Sportlust slechts 2 punten te behalen. Evenveel als de tegenstander van vandaag, Rood Zwart uit Delden. Ten opzichte van vorige week kon trainer Job Lamberink weer beschikken over de van blessures herstelde Stefhan de Vries, Tsjeard Brinksma, Toon van Dam en Thomas Spoor. Wel ontbrak Tim Spoor nog door een blessure. Hetzelfde gold voor de nog altijd langdurig geblesseerde Simon Spoor. Het werd een teleurstellende wedstrijd die wederom leidde tot een nederlaag.

  De openingsfase was voor Sportlust dat het spel mocht maken en ook het betere van het spel had. Dit resulteerde na ruim 10 minuten in een grote kans voor Sem Kosse, die een op een met de doelman helaas het net niet wist te vinden. Daarnaast kreeg ook Dinand Hankamp een goede kopkans na een prima voorzet van Toon van Dam, helaas belandde de bal langs de verkeerde kant van de paal. Daarna brak er (meer...)

  DOS’37 verliest diep in blessuretijd twee punten

  Voetbal

  VRIEZENVEEN - De teleurstelling was groot bij de thuisploeg. Diep in de blessuretijd kwam Bennekom toch nog op gelijke hoogte. Een zege ging verloren ten koste van een gelijkspel: 3-3. Bennekom kwam als koploper in de eerste klasse D naar Vriezenveen. Maar die status maakten de gasten niet direct waar. Een half uur lang overheersten de gastheren door het overwicht op het middenveld. Deze speelwijze leverde DOS’37 al in de zevende minuut een voorsprong op. Hidde Boers kopte uit een voorzet van Douwe Koebrugge de 1-0 binnen. Het was zijn eerste competitietreffer in de hoofdmacht. Tevens was hij daarmee de 173e eerste elftalspeler van de Vriezenveense club, die in KNVB-verband scoorde.

  Kansrijk duel tussen Voorwaarts en ASV’57 eindigt in remise

  Voetbal

  WESTERHAAR - Voorwaarts moest na een aantal nederlagen op zoek naar de broodnodige punten , ASV is goed begonnen aan de competitie en heeft voor de wedstrijd 7 punten.
  Om exact half 3 floot scheidsrechter Geubels voor het eerst deze middag, Voorwaarts begon goed aan de wedstrijd. Al in de 1ste minuut kon de van een blessure terug kerende Tin Harm de keeper testen, deze doorstond de test goed maar ASV was gewaarschuwd. In de daarop volgende minuten maakte Voorwaarts die de dienst uit maar kwam nog niet tot scoren. Echter in de 8se minuut wilde wederom Tim Harms op de rand van de 16 meter uithalen maar kreeg een tikje kreeg waarop de scheidsrechter niets anders kon dan een vrije trap aan Voorwaarts geven. Gert Dogger en Lars Bove gingen beide achter de bal staan. Waar iedereen dacht dat Gert Dogger deze zou nemen schoot Lars de bal door de muur en liet daarbij de keeper kansloos, 1-0.

  Voorwaarts bleef druk zetten en de vrije buiten spelers zoeken. Tussen de 10de en 25ste minuut had Voorwaarts het moeten en kunnen afmaken. Een aantal goede aanvallen werden niet benut. Na de 25ste minuut kwam ASV wat beter in de wedstrijd en ging het redelijk gelijk op. In de 31ste minuut kwamen de gasten tot scoren. Lars Stokman sneed door de verdediging en scoorde in de verre hoek de 1-1, op (meer...)

  De Old Stars Twenterand zoeken per direct een trainer

  Voetbal

  TWENTERAND - Medio 2015 werd gestart met de Old Stars Twenterand. Sindsdien spelen kwieke senioren van 60 jaar en ouder elke vrijdagochtend elke week in hun eigen tempo en met zichtbaar spelplezier wandelvoetbal op het sportcomplex ‘t Twistveen van Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het aantal wandelvoetballers is intussen tot ruim 25 gestegen met leden uit alle kernen van de gemeente Twenterand. Aan diverse externe wandelvoetbaltoernooien wordt geregeld meegedaan en dat met opvallend veel succes. Ook worden eigen toernooien op ‘t Twistveen georganiseerd.

  De Old Stars Twenterand, die de vier Jumbo-vestigingen uit de gemeente Twenterand als kledingsponsor kennen, kunnen naast de contributie van de leden ook rekenen op de financiële steun van de gemeente Twenterand. Voor 2019 en voor 2020 is een subsidiebedrag van € 3.500 beschikbaar gesteld door de gemeente Twenterand om zo het bewegen door ouderen te stimuleren. Daarnaast speelt ook het aspect (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›