4°C
Bewolkt

Karaktervol Vroomshoopse Boys pakt verdiend punt tegen SDV Barneveld

Voetbal

VROOMSHOOP - Op het koude en winderige kunstgrasveld van De Bosrand etaleerde Vroomshoopse Boys passie en strijdlust tegen oud-hoofdklasser SDV Barneveld. Het ging de eerste helft gelijk op met aan beide kanten weinig doelrijpe kansen. Wel had Lesley de Vette namens SDV Berneveld de 0-1 al na een halve minuut op de schoen, maar Boys-keeper Chiel Sickman, die z’n oudere broer Tim op prima wijze verving, redde uitstekend op de inzet van dichtbij.

Belangrijke en dik verdiende overwinning van DOS’37 op Nunspeet

Voetbal

VRIEZENVEEN - DOS’37 startte deze wedstrijd zeer voortvarend en was in de 3e min al succesvol. De 1-0 voorsprong bleef echter maar 10 min op het fictieve scorebord staan (er werd vandaag op het kunstgrasveld gespeeld zonder scorebord) want Nunspeet kwam al snel weer op gelijke hoogte. Dat duurde echter ook niet lang, met een prachtige aanval kwamen de Vriezenveners weer op voorsprong en wisten die lange tijd vast te houden tot ca.10 min voor het einde van de wedstrijd. Toen werd met een derde treffer de wedstrijd in het slot gegooid en konden de 3 broodnodige punten worden bijgeschreven. 3 dik verdiende punten!

DETO Twenterand laat WHC ontsnappen

Voetbal

VRIEZENVEEN - Op een koud en winderig, maar zonnig Sportpark Mulderssingel speelde DETO Twenterand de altijd lastige uitwedstrijd tegen WHC. Ook deze editie was het weer een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen. Een gelijkspel had de krachtsverhoudingen het beste weerspiegeld, maar DETO Twenterand trok uiteindelijk aan het kortste eind, en verloor de wedstrijd met 2-1 van WHC, dat hierdoor ook de derde plek in de competitie van DETO Twenterand overnam.

Voorwaarts krijgt met gelijkspel te weinig tegen WVF

Voetbal

WESTERHAAR - Met 3 jeugdspelers op de bank voor de afwezige Bram Visser en de broers ter Braak moest Voorwaarts onder koude maar zonnige omstandigheden aantreden tegen WVF. Het kunstgras van de thuisclub was het decor. Om 3 floot de scheidsrechter van dienst die overigens een prima wedstrijd floot voor de start van de wedstrijd en WVF was binnen een minuut dicht bij de openingstreffer. Een goede voorzet vanaf rechts bereikte de geheel vrijstaande spits die van dichtbij tot opluchting van de thuisclub ruim over schoot.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›