4°C
Bewolkt

Groepshoofden seizoen 2018-2019 van Vroomshoopse Boys nagenoeg bekend

Voetbal

VROOMSHOOP - De Technische Commissie van Vroomshoopse Boys is erin geslaagd om het plaatje van de groepshoofden voor het seizoen 2018-2019 zo goed als rond te krijgen. Als groepshoofd van de JO19 en trainer-coach van Vroomshoopse Boys J019-1 is Stephan Bloemendal aangesteld. Stephan is dit seizoen groepshoofd van J015 en is trainer-coach van JO15-1 van Vroomshoopse Boys. Ook volgt Stephan momenteel de cursus TC-2 en loopt hij stage bij de A-selectie en het eerste elftal van Vroomshoopse Boys. Stephan volgt Job Lamberink op, die zoals bekend ingaande volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag gaat bij voetbalbuur Sportlust Vroomshoop.

Goede generale DETO Twenterand met ruime oefenwinst op Sparta Enschede

Voetbal

VRIEZENVEEN - DETO kende zaterdagmiddag een goede generale met het oog op de herstart van de competitie volgende week zaterdag bij Vroomshoopse Boys. In een nuttig oefenduel werd 2e klasser Sparta Enschede met 4-0 verslagen. In een sportieve wedstrijd, die gespeeld werd in 3x 30 minuten met 2x 10 minuten rust , was DETO de spelbepalende ploeg. In de eerste 30 minuten waren er wel kansen voor de manschappen van trainer Jos van der Veen, maar gescoord werd er niet. Nadat een schot van Lesley Nahrwold was geblokt en een schot van Kevin Peppels net naast het vijandelijke doel was beland, leverden ook twee goed uitgevoerde aanvallen niet de gewenste voorsprong op. Sparta bood goed partij maar kwam niet verder dan enkele speldenprikjes. Ook in het vervolg van de wedstrijd kregen de gasten wel enkele mogelijkheden, maar echte kansen gaf de solide DETO verdediging deze middag niet weg.

Nuttige oefenzege v.v. Den Ham op FC Suryoye

Voetbal

DEN HAM - Op sportpark de Rohorst speelde Den Ham een nuttige oefenwedstrijd tegen FC Suryoye uit Enschede. De tegenstanders acteren normaliter in de 3e klasse zondag en hebben duidelijke aspiraties hogerop. Met de oud trainer van o.a. Deto, Walter Weghorst op de bank en spelers als Cicek en Aydin op het veld stond er bij de tegenstander een prima ploeg binnen de lijnen.

Vroomshoopse Boys sluit oefenreeks goed af

Voetbal

VROOMSHOOP - Op het kunstgras van de eigen Bosrand speelde Vroomshoopse Boys een oefenduel tegen de sterke tweedeklasser zondag Bon Boys uit Haaksbergen. De rust werd bereikt met een brilstand, waarbij de grootste kansen voor de thuisploeg waren. Direct na rust sloeg Vroomshoopse Boys twee keer doeltreffend toe. Eerst met een prachtig schot van Ramon de Jong en direct daarna door een treffer van Ton Kunst na een mooie combinatie met Jelle Drees. In een technisch hoogstaande wedstrijd drongen de gasten in de slotfase nog aan, maar goed keeperswerk van Chiel Sickman en de lat voorkwamen een tegentreffer. In de 83ste minuut maakte centrale verdediger Andjin van Veen bij de Boys zijn rentree na langdurig blessureleed.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›