4°C
Bewolkt

Interessante bekerpoule voor Vroomshoopse Boys

Voetbal

VROOMSHOOP - De KNVB heeft onlangs de bekerpoules voor het voetbalseizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Vroomshoopse Boys zit in de eerste voorronde in een interessante poule met eersteklasser zaterdag DOS’37 uit Vriezenveen, eersteklasser zondag Stevo uit Geesteren en tweedeklasser zondag Luctor et Emergo uit Almelo. DOS’37 was vorig seizoen nog tegenstander van de Boys in de eerste klasse en kon niet echt potten breken. De Vriezenveense ploeg handhaafde zich wel en heeft met Kenan Durmusoglu een nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. De afgelopen drie seizoenen was deze trainer als zodanig nog actief bij Luctor et Emergo, dat in het seizoen daarvoor ook oud-Boystrainer Eric van Zutphen als hoofdtrainer trainer kende. Stevo uit Geesteren, dat in het verleden op topniveau speelde, kwam vorig seizoen via de nacompetitie met de schrik vrij in de eerste klasse.

Vroomshoopse Boys staat ook komend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Karlo Meppelink met dan de nieuwe assistent Henk Harmens naast zich, die terugkeerde op het oude nest. Voor de Boys zijn dit drie attractieve bekertegenstanders. Deze bekerduels passen prima in de voorbereiding op de competitie in de tweede klasse H. Vroomshoopse Boys start de voorronde van de bekercompetitie op zaterdag 1 (meer...)

Vroomshoopse Boys in voorbereiding, maar nu eerst zomervakantie

Voetbal

VROOMSHOOP - De laatste training van de A-selectie van Vroomshoopse Boys zit erop. Voorafgaande daaraan werd op donderdagavond 19 juli de traditionele foto van de A-selectie voor de Presentatiegids voor het seizoen 2018-2019 op het hoofdveld van De Bosrand gemaakt door clubfotograaf Erwin Heuver.
Onder leiding van hoofdtrainer Karlo Meppelink uit Hoogeveen en de nieuwe assistent Henk Harmens uit Wezep werd de afgelopen weken intensief gewerkt als eerste voorbereiding op de competitie in de tweede klasse H. van het zaterdagvoetbal. Na een verblijf van vier achtereenvolgende seizoenen in de eerste klasse van de KNVB wil Vroomshoopse Boys er alles aan doen om in de nieuwe omgeving goed voor de dag te komen. Het komend voetbalseizoen 2018-2019 gaat dat gebeuren zonder middenvelder Lars Scholten en keeper Tim Sickman, die zijn gecontracteerd door het naar de hoofdklasse gepromoveerde SVZW uit Wierden.

Daartegenover staat de komst van centrumspits Jordy Harms van vv Voorwaarts. Keeper René Kok komt over van het tweede elftal van de Boys en was er ook al bij toen Vroomshoopse Boys in het seizoen 2013-214 kampioen werd van de tweede klasse. Vanuit de eigen jeugd komen Jesson ter Bekke en Tom Pierik over naar de A-selectie en trainen daarnaast ook een drietal talentvolle jeugdige spelers van de (meer...)

DOS’37 in juli gastheer voor FC Twente en Heracles Almelo

Voetbal

VRIEZENVEEN - Deze maand zal DOS’37 twee keer fungeren als gastheer tijdens profwedstrijden.
Zowel FC Twente als Heracles Almelo hebben de prijzen van de kaartverkoop vrijgegeven. Voor de wedstrijd van FC Twente vs FC Emmen kosten de kaarten voor volwassenen € 7,50, jeugd t/m 17 jaar € 2,50 en tribunekaarten kosten € 10,00.
Voor de wedstrijd van Heracles Almelo vs Kasımpaşa SK kosten de kaarten voor volwassenen €6,00, zestig plussers betalen € 5,00 en de jeugd t/m 17 jaar betaalt € 3,00.
De kaarten zijn vanaf vrijdag 13 juli te koop in de kantine van DOS’37 en bij supermarkt Mulder in Vriezenveen en boekhandel Bruna in Vriezenveen.

Geslaagde cursisten versterken het kader bij Vroomshoopse Boys

Voetbal

VROOMSHOOP - Een goed opleidingsplan “Gezonde Ambitie” is één. Een aantal goed opgeleide trainers is natuurlijk twee, wil je kwalitatief goed opleiden. Het afgelopen seizoen slaagden zes Boys-trainers voor hun KNVB-opleiding. Stephan Bloemendal, nieuwe trainer-coach van JO19-1 en groepshoofd bij de JO19 behaalde TC II en liep onder meer stage bij de A-selectie van Vroomshoopse Boys. Bart Jan Staman en Jos Hutten volgden met succes de opleiding voor TC III. Tot slot slaagden Richard Willems en Jesper Derks voor de module pupillentrainer. Op zaterdag 25 augustus aanstaande worden de geslaagde cursisten tijdens de Familiedag van Vroomshoopse Boys gehuldigd.

Samen met de andere trainers wordt er door dit kader ingaande het seizoen 2018-2019 gewerkt aan de opleiding en begeleiding van de jeugd van Vroomshoopse Boys. Daarnaast gaat Richard Willems met de veelal jonge talenten aan de slag als assistent-trainer bij de B-selectie van de senioren en als coach bij het derde elftal.

Er komen volgend seizoen 2018-2019 in totaal 31 jeugdteams met (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›