4°C
Bewolkt

Hoofdtrainer Karlo Meppelink vertrekt bij Vroomshoopse Boys

Voetbal

VROOMSHOOP - Aan het eind van het huidige seizoen 2018-2019 scheiden de wegen van Vroomshoopse Boys en hoofdtrainer Karlo Meppelink. De ervaren oefenmeester uit Hoogeveen is dan twee seizoenen aan de huidige tweedeklasser verbonden geweest. Het vorige seizoen kwam er na verlies in de halve finale in de nacompetitie na vier seizoenen een einde aan het eersteklasser-schap van de Boys. Dit seizoen bezet Vroomshoopse Boys een vierde plaats in de tweede klasse H. van het zaterdagvoetbal en wordt er zeker naar behoren gepresteerd met de overwegend jonge selectie. De technische commissie en het bestuur van Vroomshoopse Boys zijn content met de prestaties van Karlo Meppelink.

DUNO maakt einde aan goede serie DETO

Voetbal

DOORWERTH - Na drie zeges op rij (SVZM, ACV en EMMS (beker)) moest DETO zaterdag aantreden in Doorwerth tegen DUNO op het karakteristieke sportpark "sportpark De Waayenberg". DUNO liet vanaf het begin al weten DETO de punten niet cadeau te willen geven.

Toon van Dam schiet Sportlust naar volle winst

Voetbal

WEERSELO - Het 1e elftal van Sportlust heeft zondag op spectaculaire wijze een 1-2 overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen UD Weerselo. Een achterstand halverwege werd in het tweede bedrijf omgebogen in een overwinning met daarbij een grandioos winnend doelpunt vlak voor het einde van de wedstrijd.
Vooraf werd al duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden. Zowel Sportlust als de tegenstanders uit Weerselo hadden al meerdere goede overwinningen geboekt dit seizoen. Voor beide teams was de laatste winstpartij echter alweer enkele weken geleden waardoor iedereen bij de les was. Trainer Job Lamberink had één wijziging doorgevoerd ten opzichte van de nederlaag tegen KOSC. Stefhan de Vries werd na meerdere succesvolle invalbeurten beloond met een basisplaats en dit ging ten koste van Niek Bruins. Coen Sickman schoof een linie naar achteren en vormde het centrum met Allard Hankamp. Thomas Spoor nam de rechtsback positie voor zijn rekening. De heren zorgden samen gedurende de gehele wedstrijd voor een solide verdediging waar Weerselo veel moeite mee had.

Sportlust begon met goed en verzorgd voetbal aan de wedstrijd zonder dat dit tot grote kansen leidde. Er werd ook op de juiste momenten druk gezet op de opbouw bij UD maar meerdere malen leverde dit net geen grote kansen op. Verder dan een schot van rand 16 door Dennis Jozic, een schot in de korte hoek van Tim Spoor en een mooie poging van Dinand Hankamp kwam Sportlust niet. Na deze sterke fase (meer...)

Puntendeling v.v. Den Ham

Voetbal

DEN HAM - In de thuiswedstrijd tegen Be Quick ’28 moest trainer Kok weer het nodige improvisatietalent toepassen. Naast een 4-tal langdurige geblesseerde spelers, waren er in de afgelopen week nog een drietal blessure gevallen bijgekomen, ( Zorgdrager, Bolks en Schurink) waardoor er een wel heel jeugdige selectie op papier stond.

En toch wist Den Ham de Zwolse opponent goed tegenstand te bieden. De ploegen waren in het eerste half uur aardig aan elkaar gewaagd. Daarna kwam Den ham wat meer opzetten wat in de 37e minuut leidde tot een prima kans voor Thim Boers. In een scrimmage voor het doel van Be Quick kreeg hij de bal voor de voeten maar zag zijn schot helaas via de onderkant lat weer terug het veld in springen. Uit de (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›