4°C
Bewolkt

  Sportlust boekt belangrijke overwinning

  Voetbal

  VROOMSHOOP - De eerste wedstrijd na de winterstop was direct een belangrijke voor de mannen uit Vroomshoop. Er stond een uitwedstrijd op het programma bij de hekkensluiter van de competitie; de Tubanters uit Enschede. Op de geblesseerde Anderson Lusseveld en de langdurige geblesseerde Simon Spoor na kon trainer Job Lamberink beschikken over een fitte selectie.

  Sportlust begon de wedstrijd zeer onwennig. Tijdens het eerste halfuur wist het de bal niet lekker rond te laten gaan en werden er weinig tot geen mogelijkheden gecreëerd. Daarentegen wisten de gastheren wel een tweetal keren gevaarlijk te worden via voorzetten van de zijkant. Gelukkig voor Sportlust werden deze kansen niet benut en stond er na een half uur spelen nog een 0 - 0 tussenstand op het (meer...)

  Belangrijke driepunter v.v. Den Ham

  Voetbal

  ALMELO - Ook in de uitwedstrijd tegen PH lukte het de Hammer ploeg om de volle drie punten te scoren. Dat gebeurde in een wedstrijd waarin de twee ploegen absoluut aan elkaar gewaagd waren en de Hammenaren aan het einde als winnaar van de mat kwamen.

  DETO heeft weer aansluiting na zege op RKAV Volendam

  Voetbal

  VOLENDAM - Voor DETO stond zaterdag de verre uitwedstrijd tegen Volendam op het programma. Na de prima tweede helft van vorige week tegen huidige koploper Staphorst een mooie test of DETO de goede lijn kon doortrekken. Hoofdtrainer Hennie in ’t Hof had zijn elftal op twee posities gewijzigd deze middag. Lesley Nahrwold begon op de bank deze middag omdat Maarten Jansen de voorkeur had gekregen in de spits en Hoeseb Yakob verving de geblesseerde Mark Koetsier.

  Maarten Jansen pakte deze middag zijn basisplaats met beide handen aan want al in de 8e minuut zette hij DETO op een 0-1 voorsprong. In het vervolg van de wedstrijd waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd, waar in de thuiswedstrijd in september (1-4 overwinning Volendam) nog sprake was van groot kwaliteitsverschil. Op het half uur kwam Volendam terug in de wedstrijd toen er door de arbitrage (meer...)

  Voorwaarts beloont zichzelf en zijn trouwe aanhang

  Voetbal

  LOSSER - Ga er maar aanstaan, een koude zaterdagmiddag en dan mag je de voor een uitwedstrijd naar Losser. Maar ze waren er weer, de trouwe supporters. Mensen die hun cluppie overal volgen. En vandaag werden ze eindelijk weer eens getrakteerd op een overwinning. Het was al weer een tijdje geleden dat de volle winst werd gepakt. We moeten daarvoor terug naar de 2e wedstrijd van het seizoen. Vorige week waren we er al erg dichtbij, maar lukte het net niet.

  Vandaag ontbraken Scherphof, Slatius en Harms door blessures. De schorsing van Tim Harms werd deze week geseponeerd. De wedstrijd begon erg rustig en aftastend. Maar na een kwartier kreeg Voorwaarts de overhand en dat resulteerde in een goede kans voor Nick Wessels. Vanuit een moeilijke hoek trof hij het been van de doelman. Voorwaarts hield het initiatief maar echte kansen volgden hier niet uit. (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›