4°C
Bewolkt

Heracles Voetbaldag bij Vroomshoopse Boys

Voetbal

VROOMSHOOP - Op woensdag 2 mei 2018 wordt er voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar een Heracles Voetbaldag georganiseerd bij Vroomshoopse Boys. De Heracles Voetbaldag vindt plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van Vroomshoopse Boys aan de Flierdijk 5A in Vroomshoop en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Inschrijven kan via www.heracles.nl/soccercamps.

DETO naar laatste vier in Tukker Cup

Voetbal

DENEKAMP - DETO speelde dinsdagavond in Denekamp de kwartfinale voor de Tukker Cup tegen zondag tweedeklasser SDC’12. SDC is het resultaat van de fusie tussen DOS’19 en Sportclub Denekamp in 2012.
Onder ideale weersomstandigheden werd om 20.00 uur het startsein gegeven door scheidsrechter Leushuis. Vermeldenswaardig is het feit dat Guido Bernasco deze avond zijn (verdienstelijke) debuut maakte in DETO 1 en ook direct als linksback aan de aftrap stond vanwege afwezige Hans Matti.

Al in de derde minuut was het eerste doelpunt een feit. Een fraaie uitgevoerde aanval middels een lange bal werd uiteindelijk door Jouri Mensink keihard in de rechterbovenhoek geschoten: 1-0. DETO moest even bekomen van deze tegenslag want het duurde tot het halfuur voordat de gelijkmaker kon worden genoteerd. Een mooie aanval over rechts kwam bij Lesley Nahrwold terecht die met een zeer bekeken (meer...)

Blessureleed breekt Sportlust in slotfase op bij RSC Rossum

Voetbal

ROSSUM - Sportlust Vroomshoop moest afgelopen zondag op bezoek in Rossum voor een belangrijke wedstrijd tegen RSC. Het belang zat er vooral in dat beide ploegen 17 punten hebben en dus de punten hard nodig hebben om zich veilig te spelen. De Vroomshopers speelden de laatste weken prima voetbal, maar lieten telkens in de slotfase de zege glippen. De afgelopen week was daar goed op getraind, dus het vertrouwen in een goede afloop was er.

DETO wint van Vroomshoopse Boys in matige Twenterandderby

Voetbal

VRIEZENVEEN - DETO mocht zaterdag na vier verliesbeurten op rij eindelijk weer een driepunter noteren. In een erg matige wedstrijd waarin DETO iets beter omging met de kansen trok de ploeg van Jos van der Veen aan het langste eind en stapte na 90 minuten met een verdiende 2-0 stand van het eigen veld.
Onder prima weersomstandigheden werd er om 14.45 uur afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Beltman uit Rijssen. De ziekenboeg van DETO was deze week weer leeggestroomd want alleen Wybe Kram en Tom Smoes ontbraken nog op het wedstrijdformulier wegens blessures. Daarnaast was Qays Shayesteh deze wedstrijd geschorst. Rene Nijhof en Lars Reekers waren deze middag de uitstekende vervangers.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›