4°C
Bewolkt

Uitermate zwak DOS’37 verliest terecht van Nunspeet

Voetbal

Afgelopen zaterdag heeft DOS’37 in de wedstrijd tegen Nunspeet een terechte nederlaag geleden. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd evenveel punten weten te bemachtigen, dus twee gelijkwaardige teams. Dat was in de wedstrijd niet te zien. Eigenlijk de gehele wedstrijd was Nunspeet de bovenliggende partij en was DOS niet in staat de werklust van de afgelopen weken te continueren.

DETO verliest in gelijk opgaand duel van Berkum

Voetbal

DETO ging zaterdag op bezoek bij koploper Berkum op schlemielige wijze onderuit. Na een moeizame eerste helft en een uitstekende tweede helft, waarin DETO de ongeslagen koploper in de eerste klasse D in grote verlegenheid bracht, deed een lucky treffer DETO vijf minuten voor tijd de das om.

DETO kende een moeilijke start in de wedstrijd tegen Berkum. Binnen twee minuten had de koploper de gewenste vroege voorsprong te pakken. Berkum kwam over rechts door, de voorzet werd vervolgens door Merhan Ali Pour Asli bij de eerste paal binnen getikt: 1-0.

Die vroege dreun werkte nog even na bij DETO, dat in de beginfase totaal geen grip had op het spel van Berkum. Gelukkig bleef (meer...)

Vroomshoopse Boys in de slotseconde verslagen

Voetbal

De Vroomshopers toonden weer eens de bekende passie en strijdlust. Afgelopen weken leverde dit terechte keiharde punten op. Deze keer viel het kwartje de andere kant op, waarbij WHC de handen mocht dichtknijpen.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›