4°C
Bewolkt

  Sportlust start met overwinning

  Voetbal

  Sportlust begint met een mooie en verdiende thuisoverwinning aan de competitie.

  Sportlust begon onder leiding van de nieuwe trainer Gerard Kocks goed aan de wedstrijd. Een goed positiespel zorgde ervoor dat de Vroomshopers veel balbezit hadden. Het middenveld van Sportlust wist via Stefhan de Vries veelvuldig de vrije man te vinden en creĆ«erde via de flanken enkele kansen. Het doelpunt ontbrak nog toen Vasse het na 20 minuten ging omzetten. Na 25 minuten leek Vasse iets (meer...)

  En weer toont DETO geen mentale weerbaarheid

  Voetbal

  DETO leed zaterdag in Emmeloord tegen kampioenskandidaat Flevo Boys een ruime 5-1 nederlaag. De kwaal van vorig seizoen kwam wederom boven drijven: een tegenslag in de vorm van een achterstand kan de ploeg mentaal niet aan.

  In eerste 40 minuten legt de Boys de basis voor 3 verrassende punten

  Voetbal

  Vroomshoopse Boys startte de opening van het seizoen fantastisch door titelkandidaat WHC te verslaan met 3-2. In de eerste helft werd de basis van de overwinning gelegd.

  Vanaf de aftrap toonden de Boys passie en ook goed voetbal. In de 4e minuut werd die perfecte instelling al beloond. Middenvelder Lars Scholten [zie foto] slalomde langs meerder tegenstanders over de as van het veld en ging een combinatie aan met Ernst-Jan Heideman. Dat lukte en het geplaatste schot van Lars Scholten in de verre rechter hoek was doelman Bjarn Onderstal te machtig: 1-0.
  (meer...)

  Inzet en collectief vv Den Ham levert 3 punten

  Voetbal

  In de openingswedstrijd van dit seizoen moest Den Ham aantreden tegen Hulzen. Het betekende een weerzien van de Hammer trainer Jurgen Kok met zijn oude vereniging. En dat moet hem een goed gevoel hebben gegeven, want hij keerde met zijn met de winstbuit terg naar Den Ham.

  De eerste 5 minuten ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op. Daarna was het toch Den Ham dat de bovenliggende partij was. De Hammenaren kwamen in de 30e minuut aan de leiding door een doelpunt van Thomas Remmink. Na een overtreding op Louis Vijfhuizen paste scheidsrechter Stegeman uitstekend de voordeelregel toe waarna Thomas Remmink met een geplaatst schot in de linker beneden hoek de doelman (meer...)

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›