4°C
Bewolkt

  Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2019

  Tennis

  WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Afgelopen week is in Westerhaar weer het jaarlijkse open tennistornooi georganiseerd. Hoewel de voorspellingen niet rooskleurig leken kon ook deze editie weer onder goede weersomstandigheden worden gespeeld.
  Uiteindelijk was de deelname met maar liefst 46 inschrijvingen in de verschillende onderdelen weer boven verwachting. Gedurende de gehele week werden er prachtige en spannende wedstrijden gespeeld hetgeen resulteerde in mooie finales en partijen.

  Prijswinnaars Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2019

  HD5: 1e Brian Bekken en Jesse Marsman en 2e Theo Mulder en Gerran Protzman
  HD6: 1e Harry van de Hel en Peter Morsink en 2e Hendrie Pierik en Marco Timmerman
  HD7 17+: 1e Jesper de Jager en Peter Mecklenfeld en 2e Jaco Bernasco en Robin Bernasco
  DD6: 1e Helen Bolhuis en Karin Eshuis-Schaap en 2e Jeanette Koelman en (meer...)

  DOS’37 Voetbal- en Keepersschool start vrijdag 27 september

  Tennis

  VRIEZENVEEN - Na de succesvolle editie van afgelopen seizoen, komt de DOS’37 Voetbalschool ook dit seizoen weer terug. Op vrijdag 27 september a.s. staat de eerste training op het programma.
  Ook is DOS’37 zeer tevreden om te melden, dat er dit jaar ook een DOS’37 Keepersschool is. Net als vorig seizoen zijn zowel de DOS’37 Voetbal- en Keepersschool voor alle spelers/keepers van de JO8 tot en met JO13.

  Deze trainingen op de vrijdagmiddag zullen bestaan uit vernieuwde oefeningen. De aandachtspunten zullen onder meer liggen op:
  • Loopcoördinatie
  • Techniek
  • 1vs1 situaties

  De DOS’37 Voetbalschool wordt gecoördineerd door eerste elftalspeler en Hoofd Jeugdopleiding Marc Meier en de DOS’37 Keepersschool door eerste elftalkeeperstrainer Herman Franke. De (meer...)

  Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2019

  Tennis

  WESTERHAAR - In week 36, van maandag 2 september tot en met zondag 9 september organiseert de Tennis Vereniging TVWV in Westerhaar het “Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2019”.
  Er worden dubbelpartijen gespeeld in de categorieën 4 t/m 8. Geïnteresseerde tennissers uit de regio kunnen zich nog inschrijven via www.toernooi.nl. Het toernooi telt mee voor de officiële KNLTB-ranking.
  De finales van het “Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2019” worden gespeeld op zondag 9 september. Ook dit jaar wordt er weer een traditionele grote verloting met prachtige prijzen gehouden.

  Team “Witte van Moort” winterkampioen in de FTO tenniscompetitie

  Tennis

  VRIEZENVEEN - Afgelopen zaterdag 23 maart werd de laatste ronde gespeeld van de indoor FTO tenniscompetitie. Het team, gesponsord door Witte van Moort uit Vriezenveen, speelt in de 2e klasse.
  Het was erg spannend tot aan de laatste speelronde. Maar liefst drie teams konden nog kampioen worden, het verschil in punten was zeer klein. Team Witte van Moort had een kleine voorsprong en wist vooraf dat 4 wedstrijdpunten voldoende zou zijn om het kampioenschap binnen te halen. (per speelronde zijn er 8 wedstrijdpunten te verdelen).

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›