4°C
Bewolkt

Rallyteam Brouwer-Hesselink van de partij in Hardenberg

Rally

Op zaterdag 17 juni staat voor rallyduo Bert Brouwer en Marcel Hesselink de derde wedstrijd van seizoen 2017 op de agenda: ‘De Vechtdal Shortrally’ in en rondom Hardenberg.

In maart waren ze in de polder, waar ze de Zuiderzee Shortrally hebben gereden, met een 8e plek algemeen als resultaat. In april noteerden ze in de Centraal Nederland Shortrally een mooie 7e plaats.
Voor de Overijsselse equipe is Hardenberg één van de thuiswedstrijden.
De Vechtdal(short)rally kenmerkt zich als een mooi en compact evenement. Verdeeld over vijf klassementsproeven (meer...)

Hesselink & Hesselink naar Brabant

Rally

Drie weken na ‘Hellendoorn’ staat voor rallyduo Rutger-Jan Hesselink (Enschede) en
Marcel Hesselink (Vriezenveen) alweer de volgende wedstrijd op de rallykalender.
Komend weekend reist het team af naar Brabant, om daar op zaterdag 8 oktober aan de start
te staan van de Jumbo Shortrally rondom Roosendaal.

Ook in 2015 stond het team aan de start in de Jumbo shortrally en wist daar een prima klassering te behalen. Vorig jaar werd gestart met de Citroën Xsara, maar net als in de Hellendoorn Shortrally komt het team aan de start met de vertrouwde Peugeot 205 Gti. Omdat de klassementsproeven in 2016 dezelfde zijn als in 2015 geeft dit een mooie gelegenheid om de beide auto’s met elkaar te (meer...)

Dennis Kuipers oppermachtig in Hellendoorn

Rally

Vier keer achtereen winnen, het was nog niet vertoond in de 35-jarige geschiedenis van de Eurol Hellendoorn Rally. Dennis Kuipers flikte dit kunstje. Samen met de Belgische navigator Robin Buysmans reed de Twent zijn Ford Fiesta WRC zaterdagavond als eerste het finishpodium op en maakte daarmee zijn kwartet overwinningen compleet.

Thuisvoordeel bepalend voor titel 325i Challenge?

Rally

Drie maanden rustpauze, die hebben de 325i Challenge deelnemers mogen gebruiken om zich optimaal te prepareren voor de tweede helft van het seizoen. Voor het ene team was er meer werk aan de winkel dan voor het andere. Maar uiteindelijk staan alle auto’s dit weekend weer in topconditie aan de start bij de vijfendertigste editie van de Hellendoorn rally. Voor de zomerstop eindigde de Autosoft Vechtdal rally met de tweede overwinning van het jaar voor Rick Mollink & Arjan Reefhuis. Met deze overwinning zitten de mannen stevig in het zadel van de titelstrijd. Gaat hier dit weekend verandering in komen of slaan ze, net als vorig jaar in Hellendoorn, weer toe?

Grote afwezige dit weekend in Hellendoorn is Dirk de Boer. De altijd vrolijke, gedreven en positieve Dirk moet om gezondheidsredenen verstek laten gaan bij zijn thuiswedstrijd. En helaas is de kans groot dat Dirk ook de overige wedstrijden van de 325i Challenge van achter het lint zal moeten beleven. Gelukkig zullen we Dirk dit weekend wel langs de proef tegenkomen om zijn collega 325i Challenge (meer...)

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›