4°C
Bewolkt

Harry’s Horse Zitcompetitie bij Lourenshoeve

Paardensport

DEN HAM - Afgelopen zondag 10 juni organiseerde manege de Lourenshoeve de Regiofinale van de Harry’s Horse Zitcompetitie. De competitie is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot een begrip. Alle ruiters werden beoordeeld op houding en zit.
Van de 85 ruiters zijn er deze dag 17 ruiters door naar de kwartfinale om daar te strijden om de “Bestzittende Manegeruiter van het jaar” te noemen. Wij wensen alle ruiters veel succes bij de kwartfinale.

Uitslagen de Bosruiters Den Ham

Paardensport

DEN HAM - Dinsdag 29 mei is Noa Drogt van start gegaan in Dalerveen met haar paard Corazon in het L springen. Met een mooie snelle foutloze ronde behaalde zij een 2e prijs.
Zaterdag 2 juni heeft Noa Dasselaar meegedaan in Mariënheem. Daar behaalde zij in de klasse M2 met haar pony Calypso een 2de plaats met 199,5 punten en een 1ste plaats met 178 punten.

Uitslagen De Bosruiters Den Ham

Paardensport

DEN HAM - Dinsdag 22 mei is Noa Drogt gestart in Dalerveen met haar paard Corazon in het B springen. Zij reden een foutloze ronde en kregen hiervoor 75 punten en behaalden een 2e plaats.
Woensdag 23 mei heeft Nicky van Haarst meegedaan in Exloo, met haar pony Enjoy behaalde zij een 1e prijs in het M springen, met het paard never know Top Furious behaalde zij nogmaals een 1e prijs maar dan in de BB paarden.

Uitslagen de Bosruiters Den Ham

Paardensport

DEN HAM - 27 april is Rianne Scholten gestart in Rijssen in de L2 met haar paard Cidame P. In de 1e proef reed zij 194.5 punten en behaalde hiermee de 1e prijs. Tijdens haar 2e proef reed zij 195.5 punten en een 2e prijs.
Dinsdag 2 mei reed Nicky van Haarst in Balkbrug met de pony never know Hoby 200 punten in het L1 en is hiermee 1e geworden. Met de pony Enjoy reed zij 189.5 punten en ook hiermee een 1e prijs.
Noa Drogt is woensdag gestart in de B dressuur in Hellendoorn met haar paard Corazon, Zij reden 200 punten en behaalden hiermee een 2e prijs.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›