4°C
Bewolkt

Uitslagen Bosruiters Den Ham

Paardensport

27 juni reed Alfreda Verwoerd met haar paard Eyecatcher tijdens een dressuurwedstrijd in Den Ham. In de klasse M1 behaalde ze de 1e prijs met 182 punten

Uitslagen Bosruiters Den Ham

Paardensport

Madelon Schulte heeft met haar pony Tweety meegedaan aan het Bixie-kampioenschap voor zowel springen als dressuur. Er werden 3 wedstrijden in Averlo, Broekland en Heeten gereden en de 2 beste uitslagen werden meegeteld voor het kampioenschap. Madelon werd kampioen met het springen en de dressuur. Daniëlle Sluijer reed 24 juni mee met de Almelose Ruiterdagen met haar paard Flintstone. Na een foutloos parcours kreeg ze de 6e prijs in de klasse L-springen. Zondag 25 juni deed ze mee aan een concours in Heeten, in de klasse L1-dressuur. Met 196,5 en 202 punten behaalde ze met haar paard Higgy rea beide proeven de 1e prijs. Charlène van Haarst ging 24 juni van start in Wierden, met haar pony Tunja’s Nina. Haar 1e proef werd beloond met 197,5 punten en een 1e prijs.

Uitslagen Bosruiters Den Ham

Paardensport

Daniëlle Sluijer heeft hemelvaartsdag meegedaan aan het concours in Vriezenveen. Met haar paard Flintstone reed ze mee in de klasse L-springen, waar ze een 7e prijs behaalde. 28 meiu had ze concours in Ootmarsum. Met Happyness sprong ze foutloos en kreeg ze 76,5 punten, wat een 8e prijs opleverde in de klasse B-springen. Met Higgy Rea reed ze mee in de klasse L1-dressuur. Met 196,5 en 192,5 punten behaalde ze een 1e en een 3e prijs.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›