4°C
Bewolkt

  Spectaculaire Cross Country in Den Ham

  Paardensport

  DEN HAM - Na het succes van de twee voorgaande jaren zal er dit jaar weer een cross worden gehouden door het Zandstuvebos. Ongeveer 170 ruiters en amazones uit verschillende provincies komen zaterdag 7 september naar Den Ham voor de 3e editie van de oefencross. Op het terrein van de Bosruiters en in het Zandstuvebos zullen zij zaterdag het 3 km parcours met 18 natuurlijke hindernissen in een zo snel mogelijke tijd proberen af te leggen.
  Al het gehele jaar zijn vrijwilligers druk bezig geweest om mooie en creatieve hindernissen te maken die de deelnemers moeten zien te overwinnen. Niet alleen voor de ruiters en paarden is dit een mooi evenement, ook voor het publiek is het genieten! En zeker de moeite waard om de route van de paarden te voet te volgen.

  Zaterdag zal om 09.00 uur de eerste combinatie van start gaan over een hoogte van 40/50 cm voor de kleinere pony’s of de wat minder ervaren rijders.

  Rond de middag volgt een kleine pauze. In deze pauze zullen de hindernissen verhoogd worden naar 70/80 cm, waarna de paarden en de gevorderde ruiters vanaf 14.15 uur het parcours foutloos proberen af te leggen.
  Vanaf het terrein (meer...)

  Jaarlijks dressuurconcours Diamant van Twenterand weer van start.

  Paardensport

  DEN HAM - Op 24 en 25 augustus is het terrein van de Rijvereniging de Bosruiters weer het decor van de jaarlijkse dressuurwedstrijd ‘Diamant van Twenterand’
  Tijdens deze dressuureditie van de Diamant van Twenterand komen vele ruiters en amazones uit de regio aan de start, om te strijden om mooie prijzen. Hierbij rijden ze een dressuurproef op verschillende niveaus.

  Op zaterdag 08.30 uur word er gestart met de paarden, het middagprogramma zal na een korte pauze verder gaan met de pony’s.
  Op zondagmorgen starten de paarden weer om 08.30 uur. De beste combinaties van zaterdag en zondag mogen zich vanaf 14.00 uur melden voor de finale van de Diamant van Twenterand.

  De weersvoorspellingen zijn goed, dus kom lekker een kijkje nemen vanaf het (meer...)

  Uitslagen De Bosruiters

  Paardensport

  DEN HAM - Zaterdag 1 december is Esther van der Vegt gestart in het ZZ Zwaar dressuur in Beilen. Met Evera behaalden zij een tweede plek met 61,786% en een eerste plek met 62,357%.

  Uitslagen De Bosruiters

  Paardensport

  RAALTE/DEN HAM - Zaterdag 24-11 is Esther van der Vegt namens De Bosruiters van start gegaan in Raalte in het ZZ Zwaar dressuur. Met haar paard Evera behaalde zij een derde prijs met 60,86%.

  Oudere berichten ›
  soccerball.png

  Topscorer met het voetbalnieuws

  Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

  Naar voetbalnieuws ›
  pb000018.jpeg

  Uit je dak met de Single Top 30

  Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

  Ga naar de hitlijst ›
  13080208_dee098a3d4_o.jpeg

  De complete agenda van Twenterand

  Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

  Bekijk de agenda ›