4°C
Bewolkt

Uitslag Bosruiters

Paardensport

DEN HAM - Esther van der Vegt behaald een 3de prijs in het ZZ Zwaar met 61,07% met Evera in Mariënheem op zaterdag 3 november.

Spectaculaire Cross Country in Den Ham

Paardensport

DEN HAM - Na het succes van de twee voorgaande jaren zal er dit jaar weer een cross worden gehouden door het Zandstuvebos. Ongeveer 170 ruiters en amazones uit verschillende provincies komen zaterdag 7 september naar Den Ham voor de 3e editie van de oefencross. Op het terrein van de Bosruiters en in het Zandstuvebos zullen zij zaterdag het 3 km parcours met 18 natuurlijke hindernissen in een zo snel mogelijke tijd proberen af te leggen.
Al het gehele jaar zijn vrijwilligers druk bezig geweest om mooie en creatieve hindernissen te maken die de deelnemers moeten zien te overwinnen. Niet alleen voor de ruiters en paarden is dit een mooi evenement, ook voor het publiek is het genieten! En zeker de moeite waard om de route van de paarden te voet te volgen.

Jaarlijks dressuurconcours Diamant van Twenterand weer van start.

Paardensport

DEN HAM - Op 24 en 25 augustus is het terrein van de Rijvereniging de Bosruiters weer het decor van de jaarlijkse dressuurwedstrijd ‘Diamant van Twenterand’
Tijdens deze dressuureditie van de Diamant van Twenterand komen vele ruiters en amazones uit de regio aan de start, om te strijden om mooie prijzen. Hierbij rijden ze een dressuurproef op verschillende niveaus.

Uitslagen De Bosruiters

Paardensport

DEN HAM - Zaterdag 1 december is Esther van der Vegt gestart in het ZZ Zwaar dressuur in Beilen. Met Evera behaalden zij een tweede plek met 61,786% en een eerste plek met 62,357%.

Oudere berichten ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›